pakke med kosttilskudd
 • Hele 85 % merker effekt på muskler og ledd

  VitaePro har vært et av de mest populære produktene for muskler og ledd i snart 20 år. Hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. 
 • Norskutviklet kosttilskudd med ingredienser av høy kvalitet

  Kosttilskuddet er utviklet av norske ernæringseksperter med utgangspunkt i å supplere et vanlig norsk kosthold. Produktet er produsert etter farmasøytisk standard, og mengdene er basert på nyere forskning.
 • Ta vare på bevegeligheten med VitaePro

  VitaePro Inneholder flere ingredienser som hjelper deg til å leve et aktivt liv i bevegelse:
  LEDD: Boswellia serrata er et naturlig planteekstrakt som har blitt brukt for ledd i hundrevis av år. Ekstraktet bidrar til å ta vare på leddene og holder dem komfortable.
  MUSKLER: Vitamin D er viktig for hverdagsstyrken og bevegelsesapparatet. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og normale knokler.
  BRUSKEN I LEDD: Vitamin C tar vare på brusken i ledd. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.
 • Vitaminet B12 for et aktivt liv med overskudd

  Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse samt støtter opp immunsystemets normale funksjon.Evnen til å ta opp B12 fra maten reduseres når man blir eldre, derfor er det lurt å være nøye med å få i seg tilstrekkelig med vitamin B12.
 • Tar vare på hjerte og blodomløpet

  VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon**. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp***. 
 • Introduksjonstilbud: du sparer hele 50 % på første pakke og får et turbelte i gave

  Du får prøve den første pakken med VitaePro til halv pris - kun 169 kr i introduksjonstilbud. Bestiller du nå, får du i tillegg et gratis turbelte i gave. Hver forsendelse inneholder kapsler for 7 ukers forbruk, levert rett hjem i din postkasse. Du kan enkelt endre leveringsintervall eller pause abonnementet. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid på abonnementet. På hver leveranse får du bonuspoeng som du kan bruke på flere av våre andre produkter. 

* Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6 (dvs. de som svarte «ikke relevant» er ikke tatt med i utvalget). Som positiv effekt menes det en effekt fra 3 til 6.

**Gunstig virkning på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
*** Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje eller en kapsel VitaePro.

Kjøp NYE VitaePro i dag!

Spar hele 50 % på første pakke og få gratis turbelte i gave.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

KUNDEHISTORIER:

Jeg tar VitaePro fordi det er bra for musklene mine

Vibeke Scobie er glad i å holde seg i bevegelse. Yoga er en stor lidenskap for Vibeke, og hun gjør yoga flere ganger i uken. 

En tidligere kollega av Vibeke hadde positive erfaringer med VitaePro, og etter å ha sett reklame på TV bestemte Vibeke seg for å prøve også.

«Etter at jeg begynte med VitaePro har jeg kunnet være mye mer aktiv.»

Vibeke Scobie

Hilde Gjermundshaug Pedersen løper ved vannet

Jeg begynte med VitaePro da jeg var aktiv skiløper.
Jeg liker fortsatt å holde meg aktiv og jeg spiser kosttilskuddet hver dag.

Hilde GP, VM-vinner langrenn
VL_Kappsel_EPI_HERO_0818_1920x455_25609.jpg

Helseeffekter

 • Ledd


  Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. Ingrediensen har blitt brukt for ledd i hundrevis av år.
 • Muskler


  Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv – hele livet. Med årene skjer det endringer i kroppen. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
 • Immunsystem


  Å ta vare på immunsystemet er viktig hele året. Dette er spesielt viktig for eldre og aktive idrettsutøvere fordi deres immunsystem utsettes for større påkjenninger. VitaePro inneholder mineralet selen samt vitaminene B12, C og D, som alle bidrar til immunsystemets normale funksjon.
 • Hjertet


  VitaePro inneholder de essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som er sentrale for flere funksjoner i kroppen. DHA og EPA er såkalte lange flerumettede omega 3-fettsyrer. DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den positive effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). 
 • Blodomløp


  Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.
 • Reduserer tretthet og utmattelse


  VitaePro inneholder vitamin B12 og vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12 er viktig for mange funksjoner i kroppen, blant annet for nervesystemet og dannelsen av blodceller. Vitaminet B12 er med på å fornye arvestoffet (DNA), og alle celler i kroppen trenger derfor dette vitaminet.
 • Beskytter cellene


  VitaePro inneholder antioksidantene selen samt vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Oksidering skjer når vi utsettes for f.eks. stress, forurensninger, UV-stråling eller harde fysiske belastninger. Kroppen reagerer da ved å produsere økte mengder av reaktive oksygenforbindelser. Denne ubalansen mellom antioksidanter og reaktive oksygenforbindelser kalles for oksidativt stress.

  Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer oksygenforbindelser som oppstår som biprodukter når kroppen forbrenner oksygen. Det kan sammenlignes med en bil som forbrenner bensin og danner eksos som biprodukt. Disse forbindelsene er bra for kroppen, men hvis det dannes for mange av disse, kan det føre til oksidativt stress som kan angripe cellene våre.

 

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Ingredienser

Innhold per døgndose

Næringsinnhold 1 kapsel Prosent av referanseinntak
Astaxanthin 2,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg  

Indisk salaitre
(Boswellia serrata-ekstrakt)


100 mg

 
Vitamin B12 2,5 µg 100 %
Vitamin C 120 mg 150 %
Vitamin D3 15 µg 300 %
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %
Selen 80 µg 146 %
Omega 3-fettsyrer totalt
(som triglyserider)

– herav DHA

– herav EPA

130 mg


90 mg

35 mg

 
Hydroksytyrosol
(olivenolje-polyfenoler)
5 mg  

Anbefalt døgndose


1-2 kapsler, sammen med mat. 2 kapsler gjelder voksne og barn fra 11 år og oppover. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Anbefales ikke til barn under 3 år.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Anbefales ikke til gravide. Dette fordi effekten av urter på gravide ikke er forsket på.

Oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.

Ingredienser


Calamarine® (olje fra flyveblekksprut, inneholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatin, fuktighetsbevarer (glyserol)), L-askorbinsyre (vitamin C), ekstrakt av indisk salaitre (Boswellia serrata), olivenolje, olivenekstrakt (olivenolje-polyfenoler), ekstrakt av stor fløyelsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), ferskvannsalgen Haematococcus pluvialis, fyllstoff (silisiumdioksid), L-selenometionin, emulgator (soyalecitin), kolekalsiferol (vitamin D3), cyanokobalamin (vitamin B12), antioksidanter (tokoferolrikt ekstrakt, askorbylpalmitat).