VL_NO_EPI_HERO_1920x455_1118_BjornTore.jpg

Har du overskudd i hverdagen?

Har du overskudd i hverdagen? VitaePro-bruker Bjørn Tore opplevde at han fikk mer overskudd etter at han startet med VitaePro!

Bjørn Tore Gundersen - overskudd med VitaePro!

Bjørn Tore Gundersen bor i Arendal med kone og to barn, en sønn og en datter. Han jobber skiftarbeid, noe som kan føre til uregelmessig døgnrytme og søvn.

«Når man er sliten og stressa mister man lett overskuddet, men det har blitt mye bedre etter at jeg begynte på VitaePro»

I en periode følte han seg ofte sliten og hadde lite overskudd. Bjørn Tore så VitaePro første gang på TV. Han kjente ingen som tok det, men ønsket allikevel å prøve og bestemte seg for å gi VitaePro en sjanse.

«Etter at jeg begynte med VitaePro følte jeg at jeg har overskudd og at kroppen fungerer. Så ViteaPro funker virkelig for meg!»

5 gode grunner til å prøve VitaePro :

  • VitaePro inneholder blant annet vitamin B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg inneholder VitaePro også ingredienser med positiv effekt på muskler og ledd.
  • Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre*.
  • VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 92 % av våre brukere opplever en positiv effekt på sine muskler og ledd*.
  • Du får prøve første pakke med VitaePro til halv pris

  • Du får kosttilskuddet levert direkte hjem i din postkasse - enkelt og greit!

Prøv VitaePro med vitamin B12 for å støtte ditt energinivå!

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Sink og selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.