VitaePro - for et liv i bevegelse

Når vi beveger oss, føler vi oss levende. Derfor er VitaePro utviklet for et liv i bevegelse, med ingredienser som støtter muskler, ledd, hjerte og energinivå.

Effektive ingredienser

VitaePro har en unik sammensetning av effektive ingredienser for et liv i bevegelse. 

Muskler

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
Vibeke er ute og isbader en klar vintermorgen

Dette er bra for musklene mine

Yoga er en stor lidenskap for Vibeke, og hun gjør yoga flere ganger i uken. «Etter at jeg begynte med VitaePro har jeg kunnet være mye mer aktiv siden det er godt for musklene mine.»

Vibeke Scobie

Ta vare på dine muskler og ledd

Når vi beveger oss, føler vi oss levende. Det er derfor VitaePro er utviklet for nettopp bevegelse, med ingredienser som støtter muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

Siden 2002 har VitaePro hjulpet flere hundretusener med å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 88 % av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro*, mens 85 % har blitt mer aktive.

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Ingredienser for et liv i bevegelse

VitaePro inneholder effektive ingredienser som støtter viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler, ledd, hjerte og energinivå. Kosttilskuddet er utviklet av norske ernæringseksperter for å supplere et vanlig kosthold med en rekke planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega 3-fettsyrer.

Produktet inneholder trygge og rene ingredienser som er grundig testet. Vi legger stor vekt på ingrediensenes opprinnelse og bruker kun kvalitetsingredienser fra anerkjente leverandører.

 

Vi har mange fornøyde kunder som anbefaler VitaePro til andre