VitaePro - løsningen for muskler og ledd

VitaePro har hjulpet hundretusener i over 20 år og hele 92 % opplever positiv effekt på muskler og ledd.* Gjør et godt valg for dine muskler og ledd i dag. 

Prøv VitaePro til 50% - kun 179 kr (358 kr) + gaver.

Et godt valg for muskler og ledd

VitaePro inneholder blant annet det naturlige planteekstraktet Boswellia serrata som er bra for leddene dine, ettersom det bidrar til komfortable ledd. I tillegg til denne nøkkelingrediensen, inneholder VitaePro også vitamin D som er godt for musklene

Derfor velger mange VitaePro som løsningen for sine muskler og ledd. Vi er stolte over å kunne si at hele 92 % av våre kunder opplever en positiv effekt.*

Kosttilskuddet har også ingredienser med dokumentert effekt på energinivå, immunsystem og hjerte. VitaePro er derfor også et godt valg for alle som ønsker å ta vare på sin generelle velvære.

* Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Prøv VitaePro i dag

Spesialtilbud for muskler og ledd: Kjøp VitaePro-abonnement til halv pris på den første pakken og få med både muskelkrem for stive muskler og vårt populære kollagentilskudd i gave. 

  • Ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner
  • Kun 179 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 358 kr + porto)
  • Leveres i postkassen hver 6. uke (44 kapsler)
  • Ingen bindingstid. 14 dagers returrett iht. angrerettloven
  • Muskelkremen ArtroTherm og Collagen Duo i gave

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

Effektive ingredienser for:

Et ikon som illustrerer en person som løper Muskler og ledd: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.
Et ikon som illustrerer immunsystemet sin funksjon Immunsystem: Selen, sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
Et ikon som illustrerer energinivå Energinivå: Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse.
Et ikon som illustrerer hjertet Hjertet: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon*. 

* Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). 

3 gode grunner til å velge VitaePro
150 000+ KUNDER

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd, med over 150 000 aktive kunder.

89 % ER MER AKTIVE

Hele 89 % av kundene våre har blitt mer aktive etter at de startet med VitaePro.*

9 AV 10 ANBEFALER

9 av 10 er så fornøyde med VitaePro at de ønsker å anbefale kosttilskuddet til andre.*

Ånund lener seg på sykkelen sin på treningsrommet

For meg betyr VitaePro bedre helse

Ånund Olsen anbefaler VitaePro. - For meg betyr VitaePro bedre helse. Det funker bra for gærne typer som meg!

Ånund Olsen

Utviklet av norske ernæringseksperter

VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter for å supplere et vanlig kosthold med en rekke planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega 3-fettsyrer. Ingrediensene i produktet er nøye utvalgt, rene, trygge og grundig testet. 

Flere studier viser at Boswellia serrata kan hjelpe med å holde leddene komfortable. Et Cochrane review i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata var en av de som hadde best effekt.

Cochrane reviews er en systematisk gjennomgang av studier og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard på forskning innen helse.

Bestill VitaePro i dag

Ta vare på dine muskler og ledd - prøv første pakke med VitaePro til halv pris og få både muskelkremen ArtroTherm for stive muskler og Collagen Duo i gave.

Du får produktet levert rett hjem til din postkasse og det er ingen bindings- eller oppsigelsestid.

VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser med dokumentert effekt på muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

Gjør et godt valg for helsen - bestill i dag og opplev hvordan VitaePro kan hjelpe deg i din hverdag.

3 fordeler med VitaePro-abonnement
INTRODUKSJONSTILBUD

Nå kan du prøve første pakke til halv pris. Du betaler kun 179 kr (ordinær pris 358 kr) + 49 kr i porto for din første forsendelse.

INGEN BINDINGSTID

Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse. 

HYGGELIG KUNDESERVICE

96 % av våre kunder er meget fornøyde med kundeservice. Undersøkelse fra 2023 (2467 svar). Meget fornøyd = 5 (skala 1-5).