ET AV NORDENS MEST BRUKTE KOSTTILSKUDD

Trygg e-handel

30.03.2016
laurenj

Advertorial page

 

Derfor bør du ta kosttilskudd!

Det er ikke alltid like lett å få i seg nok vitaminer og mineraler når man har ferie. Kosttilskudd bør ikke erstatte mat, men skal fungere som et godt supplement til et daglig kosthold. Hvis du for eksempel lurer på om du spiser for lite fisk, se etter et kosttilskudd med omega 3. Vet du at du ikke spiser nok frukt og grønt? Finn et kosttilskudd med vitaminer, som for eksempel vitamin B, C og D.

Les mer om hvorfor

5 grunner til å prøve VitaePro

VitaePro er det mest populære kosttilskuddet solgt av VitaeLab. Det har vokst til å bli et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden og inneholder rene og trygge ingredienser som er bra for flere funksjoner i kroppen.

5 grunner til å prøve

Kvalitet i alle ledd!

Vi på VitaeLab fokuserer på høy kvalitet, rene og trygge ingredienser og en kontrollert produksjonsprosess. Kvalitet er viktig for oss, derfor gir vi dette temaet ekstra oppmerksomhet. Vårt mål er å tilby deg de beste kosttilskuddene.

Les mer om kvalitet

Jeg tar VitaePro hver dag!

Som tidligere aktiv langrennsløper kan Hilde Gjermundshaug Pedersen mye om trening og kosthold. Hun tar VitaePro hver dag.

Les mer om hvorfor Hilde tar VitaePro

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt:

 

MUSKLER

VitaePro inneholder nå mer vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK

VitaePro inneholder nå mer vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM

VitaePro inneholder nå mer selen samt vitamin C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt  ved 250 mg DHA og EPA.

REDUSERER TRETTHET

VitaePro inneholder nå mer vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE

VitaePro inneholder nå mer av antioksidantene selen og vitamin C som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

VitaePro har nå enda mer virkestoffer for muskler, brusk og immunforsvar. Ingrediensene er: astaxanthin, lutein og zeaxanthin, viktige omega 3-fettsyrer, vitamin C, D og E samt selen. 

Din bestilling blir levert, sammen med din faktura, direkte hjem til deg. Ingen bindings- eller oppsigelsestid. 14 dagers returrett iht. angrerettloven.

Bestill i dag – 60 kapsler tilsvarende to måneders forbruk til halvpris – kun 164,50 kr + porto (totalt 204 kr)!