Du kan vinne fine premier som elsykler, aktivitetsklokker og sekker i VitaePro sitt store jubileumslotteri

Bestill VitaePro i dag og vinn flotte premier

Ta del i kundelotteriet ved å prøve VitaePro for dine muskler og ledd – alle kunder kan vinne flotte premier.

VitaePro har hjulpet hundretusener til en bedre hverdag i over 20 år, ved hjelp av kvalitetsingredienser med veldokumentert effekt. Hele 92% av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd.*

Kundelotteri

Vi ønsker å bringe litt ekstra glede og inspirere til en aktiv livsstil, og nå kan alle aktive kunder være med i trekningen av en av tre el-sykler (verdi 26.999 kr) og et av tre gavekort i valgfri matbutikk (verdi 5.000 kr). Lotteriet er heldigitalt, og alle kundene våre er automatisk med i trekningen, så du trenger ikke å gjøre noe for å delta. Husk å melde deg på nyhetsbrevet vårt for å motta oversikt over vinnerne.

Premier i lotteriet

 • Tre el-sykler
  Komfortabel el-sykkel i modellen Diamant 22 Volt Urban/Breeze med oppreist sittestilling. Super by og pendlersykkel. Verdi 26.999 kr.
 • Tre gavekort i valgfri matbutikk
  Gavekort i valgfri matbutikk. Verdi 5.000 kr.

Bestill VitaePro for dine muskler og ledd – du kan også bli en heldig premievinner!

*Kundeundersøkelse (2023) blant 1711 VitaePro-kunder som har brukt produktet i over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

 • Vinnere

  Her finner du vinnerene i kundelotteriet vårt for April: 

  • Katrine fra Salsbruket (el-sykkel)
  • Arild fra Sykkylven (gavekort på matbutikk)
 • Lotteri vilkår

  Arrangør av lotteri:

  NutraQ Norway AS v/VitaeLab
  Sjølyst plass 3
  0278 Oslo

  Perioden for lotteriet er 1.4 - 15.06.2023.

  Lotteritrekningen vil bli gjennomført blant alle kunder i VitaeLab sitt norske kunderegister som har aktive abonnement den 15/06/2023. For å delta i lotteriet må du være over 18 år og bosatt i Norge. Kunder som har satt abonnementet på pause i angitt periode vil ikke regnes som aktive.

  Premiene er:

  • Tre Diamant 22 Volt Urban/Breeze elsykkel (verdi 26.999 kr)
  • Tre gavekort på valgfri matbutikk (verdi 5.000 kr)

  Premiene kan ikke overføres til andre, byttes mot kontanter eller andre produkter. Gevinster med verdi som overstiger 10.000 kroner utgjør skattepliktig inntekt og må betales av vinnerne personlig.

  Vinnerne trekkes:

  • 30.04.2023 - En Diamant 22 Volt Urban/Breeze elsykkel (verdi 26.999 kr) og ett gavekort på valgfri matbutikk (verdi 5.000 kr).
  • 31.05.2023 - En Diamant 22 Volt Urban/Breeze elsykkel (verdi 26.999 kr) og ett gavekort på valgfri matbutikk (verdi 5.000 kr).
  • 15.06.2023 - En Diamant 22 Volt Urban/Breeze elsykkel (verdi 26.999 kr) og ett gavekort på valgfri matbutikk (verdi 5.000 kr).

  Vinnerne vil få beskjed om premien personlig på telefon, e-post eller brev via informasjonen i kunderegisteret innen 14 dager etter trekningen. Dersom vinneren ikke svarer VitaeLab innen en uke, utløper retten til premien og VitaeLab har rett til å trekke en ny vinner.

  Premiene vil bli levert til vinnerne i posten i henhold til en særskilt avtalt tidsplan. Lotteripremeiene vil bli levert til adressene i kunderegisteret til vinnerne av lotteriet. VitaeLab dekker eventuelle fraktkostnader.

  Eventuelle produksjonsfeil og reklamasjoner håndteres av premieleverandør. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@vitaelab.no eller telefon 98 70 14 01 så hjelper vi deg.

  VitaeLab har rett til å publisere vinnernes navn på selskapets nettside, sosiale medier, i kundemagasinet og annet relevant markedsføringsmateriell/kanaler. VitaeLab vil i forkant kontakte vinnerne personlig og be om samtykke til slik publisering. Dersom en vinner ikke ønsker å avgi samtykke, trekkes en ny vinner.

  Deltagelse i konkurransen forutsetter behandling av personvernopplysninger. Du kan lese nærmere om dette i vår personvernerklæring.

  Ansatte i selskap som inngår i NutraQ Norway AS eller den ansattes familie kan ikke delta i konkurransen.

  Vilkårene reguleres av norsk rett, og enhver trist mellom kunden og VitaeLab skal avgjøres av norske domstoler. Eventuelle klager kan sendes til kundeservice@vitaelab.no eller Forbrukertilsynet ved post@forbrukertilsynet.no.

Bestill VitaePro i dag

Prøv løsningen for dine muskler og ledd: Nå til -50% på første pakke.

Du mottar forsendelsen direkte i din postkasse og det er ingen bindings- eller oppsigelsestid.

Som kunde er du også med i kundelotteriet vårt, hvor vi trekker vinnere av en el-sykkel og en matkasse i tre måneder på rad.

Gjør et godt valg for helsen - bestill i dag og opplev hvordan VitaePro kan hjelpe deg i din hverdag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
LEDD OG BINDEVEV

Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd, mens mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.