VL_VPP_NO_Arne_Scheie_Hero_1920x455.jpg

En daglig VitaePro passer meg og min livsstil helt perfekt!

Les hvorfor Arne tar VitaePro fast hver morgen!

Som tidligere sportskommentator i NRK med fotball og skihopp som spesialfelt, er Arne Scheie en del av mange minneverdige idrettsøyeblikk. I dag er Arne pensjonist, men det betyr ikke at han har sluttet å være aktiv.

- Selv om jeg er pensjonist er det mye som skjer i hverdagen. Jeg mosjonerer året rundt uansett vær for det hjelper meg å holde hodet klart og kroppen i form, sier han.

Loggfører hver eneste tur

For å motivere seg selv dokumenterer han alle treningsturer. Absolutt alle treningsturer fra de siste 25 årene, har blitt nøye loggført i notatbøker.

- Jeg kan bla tilbake for å se hvor og når jeg jogget for 25 år siden, og for meg er det mye motivasjon i dette. Jeg ligger i snitt på 81 mil i året og jeg vet til enhver tid hvor mye jeg ligger foran eller bak. En viktig grunn til at jeg holder meg i form, er å være mentalt på topp til enhver tid. Med en travel timeplan hjelper det også å ha en kropp som samarbeider, sier Arne.

Investerer i helsen

Mange pensjonister slutter å være aktive, men for Arne er ikke dette et alternativ og han vil gjerne fortsette både å mosjonere og leve aktivt.

– Jeg går tur hver morgen og ser på det som en investering i helsa. Derfor tar jeg også VitaePro fast før jeg går ut. Det holder meg i fantastisk form og jeg føler jeg får overskudd til alt jeg vil være med på.

Et allsidig kosttilskudd

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, mangan, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt vitamin B12, vitamin D og omega 3-fettsyrer. 

Prøv VitaePro for dine muskler og ledd! 

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd.

HJERTE OG ENERGINIVÅ

Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM

Nyhet! Nå også med sink for immunsystemet. Vitamin B12, C og D, samt selen bidrar til immunsystemets normale funksjon.