VL_VPP_NO_Arne_Scheie_Hero_1920x455.jpg

En daglig VitaePro passer meg og min livsstil helt perfekt!

Les hvorfor Arne tar VitaePro fast hver morgen!

Som tidligere sportskommentator i NRK med fotball og skihopp som spesialfelt, er Arne Scheie en del av mange minneverdige idrettsøyeblikk. I dag er Arne pensjonist, men det betyr ikke at han har sluttet å være aktiv.

– Selv om jeg er pensjonist er det mye som skjer i hverdagen. Jeg mosjonerer året rundt uansett vær for det hjelper meg å holde hodet klart og kroppen i form, sier han.  

Loggfører hver eneste tur

For å motivere seg selv dokumenterer han alle treningsturer. Absolutt alle treningsturer fra de siste 25 årene, har blitt nøye loggført i notatbøker.

– Jeg kan bla tilbake for å se hvor og når jeg jogget for 25 år siden, og for meg er det mye motivasjon i dette. Jeg ligger i snitt på 81 mil i året og jeg vet til enhver tid hvor mye jeg ligger foran eller bak. En viktig grunn til at jeg holder meg i form, er å være mentalt på topp til enhver tid. Med en travel timeplan hjelper det også å ha en kropp som samarbeider, sier Arne.

For meg er ikke dette et alternativ. Jeg vil gjerne fortsette å mosjonere og leve aktivt.

Investerer i helsen
Mange pensjonister slutter å være aktive, men for Arne er ikke dette et alternativ og han vil gjerne fortsette både å mosjonere og leve aktivt.

– Jeg går tur hver morgen og ser på det som en investering i helsa. Derfor tar jeg også VitaePro fast før jeg går ut. Det holder meg i fantastisk form og jeg føler jeg får overskudd til alt jeg vil være med på.

Et allsidig kosttilskudd
VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt vitamin B12, vitamin D og omega 3-fettsyrer. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt.

Prøv VitaePro i dag - du betaler kun kr 169 kr for første pakke. Nå får du også en pakke med Collagen Forte i velkomstgave.

 

Kjøp NYE VitaePro i dag!

Betal kun 169 kr for første pakke og få gratis kollagentilskudd som velkomstgave.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.