VL_VPP_NO_Arne_Scheie_Hero_1920x455.jpg

En daglig VitaePro passer meg og min livsstil helt perfekt!

Les hvorfor Arne tar VitaePro fast hver morgen!

Som tidligere sportskommentator i NRK med fotball og skihopp som spesialfelt, er Arne Scheie en del av mange minneverdige idrettsøyeblikk. I dag er Arne pensjonist, men det betyr ikke at han har sluttet å være aktiv.

- Selv om jeg er pensjonist er det mye som skjer i hverdagen. Jeg mosjonerer året rundt uansett vær for det hjelper meg å holde hodet klart og kroppen i form, sier han.

Loggfører hver eneste tur

For å motivere seg selv dokumenterer han alle treningsturer. Absolutt alle treningsturer fra de siste 25 årene, har blitt nøye loggført i notatbøker.

- Jeg kan bla tilbake for å se hvor og når jeg jogget for 25 år siden, og for meg er det mye motivasjon i dette. Jeg ligger i snitt på 81 mil i året og jeg vet til enhver tid hvor mye jeg ligger foran eller bak. En viktig grunn til at jeg holder meg i form, er å være mentalt på topp til enhver tid. Med en travel timeplan hjelper det også å ha en kropp som samarbeider, sier Arne.

Investerer i helsen

Mange pensjonister slutter å være aktive, men for Arne er ikke dette et alternativ og han vil gjerne fortsette både å mosjonere og leve aktivt.

– Jeg går tur hver morgen og ser på det som en investering i helsa. Derfor tar jeg også VitaePro fast før jeg går ut. Det holder meg i fantastisk form og jeg føler jeg får overskudd til alt jeg vil være med på.

Et allsidig kosttilskudd

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, mangan, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt vitamin B12, vitamin D og omega 3-fettsyrer. 

Prøv VitaePro for dine muskler og ledd! 

 

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
LEDD OG BINDEVEV

Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd, mens mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.