VL_VPP_NO_Arne_Scheie_Hero_1920x455.jpg

En daglig VitaePro passer meg og min livsstil helt perfekt!

Les hvorfor Arne tar VitaePro fast hver morgen!

Som tidligere sportskommentator i NRK med fotball og skihopp som spesialfelt, er Arne Scheie en del av mange minneverdige idrettsøyeblikk. I dag er Arne pensjonist, men det betyr ikke at han har sluttet å være aktiv.

– Selv om jeg er pensjonist er det mye som skjer i hverdagen. Jeg mosjonerer året rundt uansett vær for det hjelper meg å holde hodet klart og kroppen i form, sier han.  

Loggfører hver eneste tur

For å motivere seg selv dokumenterer han alle treningsturer. Absolutt alle treningsturer fra de siste 25 årene, har blitt nøye loggført i notatbøker.

– Jeg kan bla tilbake for å se hvor og når jeg jogget for 25 år siden, og for meg er det mye motivasjon i dette. Jeg ligger i snitt på 81 mil i året og jeg vet til enhver tid hvor mye jeg ligger foran eller bak. En viktig grunn til at jeg holder meg i form, er å være mentalt på topp til enhver tid. Med en travel timeplan hjelper det også å ha en kropp som samarbeider, sier Arne.

For meg er ikke dette et alternativ. Jeg vil gjerne fortsette å mosjonere og leve aktivt.

Investerer i helsen
Mange pensjonister slutter å være aktive, men for Arne er ikke dette et alternativ og han vil gjerne fortsette både å mosjonere og leve aktivt.

– Jeg går tur hver morgen og ser på det som en investering i helsa. Derfor tar jeg også VitaePro fast før jeg går ut. Det holder meg i fantastisk form og jeg føler jeg får overskudd til alt jeg vil være med på.

VitaePro har blitt enda bedre for ledd!
Nå inneholder også VitaePro Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. I tilleggg inneholder VitaePro antioksidantene selen, vitamin C og E, astaxanthin, zeaxanthin og lutein, vitamin B12 og D, samt omega 3-fettsyrer.

VitaePro er et av Nordens mest solgte kosttilskudd, med flere tusen fornøyde brukere. Hele 9 av 10 nordmenn som har brukt VitaePro i mer enn et år anbefaler VitaePro til andre*! 

Prøv VitaePro i dag - du betaler kun kr 159 kr for første pakke. Nå får du også en pakke med Collagen Forte i velkomstgave.

* Resultatene er basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 aktive kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).