Per Arne på sykkeltur i skoen om sommeren

Gibraltar - Norge med VitaePro

Per Arne er en aktiv 71-åring som fortsatt jobber like mye som før. Han reiser blant annet rundt på messer hele sommeren. Det er viktig for han å holde seg i form, derfor trener han hver dag.

Aktiv sykkelist

Per Arne er en aktiv syklist med flere lange distanser på sin merittliste. Birken har han syklet hele 18 ganger, og Trondheim-Oslo hele 9 ganger.

- Birken er ingen konkurranse, det er altfor kort, sier Per Arne og smiler.

Den lengste sykkelturen for mosjonisten var imidlertid strekningen Gibraltar-Oslo, en tur på 450 mil som han brukte kun 25 dager på - helt uten hviledager. Per Arne har ingen planer om å senke tempo. Når han er på ferie, er sykkelen med i bagasjen. Når andre må ha en pause etter 3 dager på sykkel, kan Per Arne fortsette i 3-4 uker i strekk.

Når sykkelsesongen er over, deltar han på spinningtimer og går på ski. Om vinteren tilbringes helgene på hytta i Valdres, der Per Arne kjører opp skiløyper med en stor løypemaskin.

− Jeg liker å tøye grenser og utfordre egen kropp. Når jeg trener mye, pleier jeg å ta 2 kapsler VitaePro per dag. Jeg er glad for at jeg kom over VitaePro og ga det en sjanse!

Vær tålmodig

- Ha tålmodighet når du begynner å ta kosttilskudd, råder Per Arne. VitaePro er ingen mirakelkur, man må ta det over tid for å kunne få effekt.

Per Arne Ellefsen har vært en trofast VitaePro-bruker siden 2009.

VitaePro er et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. VitaePro er et allsidig kosttilskudd som har ingredienser med god effekt på mange funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

Prøv VitaePro for dine muskler og ledd!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.