Per Arne på sykkeltur i skoen om sommeren

Gibraltar - Norge med VitaePro

Per Arne er en aktiv 71-åring som fortsatt jobber like mye som før. Han reiser blant annet rundt på messer hele sommeren. Det er viktig for han å holde seg i form, derfor trener han hver dag.

Aktiv sykkelist

Per Arne er en aktiv syklist med flere lange distanser på sin merittliste. Birken har han syklet hele 18 ganger, og Trondheim-Oslo hele 9 ganger.

- Birken er ingen konkurranse, det er altfor kort, sier Per Arne og smiler.

Den lengste sykkelturen for mosjonisten var imidlertid strekningen Gibraltar-Oslo, en tur på 450 mil som han brukte kun 25 dager på - helt uten hviledager. Per Arne har ingen planer om å senke tempo. Når han er på ferie, er sykkelen med i bagasjen. Når andre må ha en pause etter 3 dager på sykkel, kan Per Arne fortsette i 3-4 uker i strekk.

Når sykkelsesongen er over, deltar han på spinningtimer og går på ski. Om vinteren tilbringes helgene på hytta i Valdres, der Per Arne kjører opp skiløyper med en stor løypemaskin.

− Jeg liker å tøye grenser og utfordre egen kropp. Når jeg trener mye, pleier jeg å ta 2 kapsler VitaePro per dag. Jeg er glad for at jeg kom over VitaePro og ga det en sjanse!

Vær tålmodig

- Ha tålmodighet når du begynner å ta kosttilskudd, råder Per Arne. VitaePro er ingen mirakelkur, man må ta det over tid for å kunne få effekt.

Per Arne Ellefsen har vært en trofast VitaePro-bruker siden 2009.

VitaePro er et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. VitaePro er et allsidig kosttilskudd som har ingredienser med god effekt på mange funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

Prøv VitaePro for kun 164 kr for første pakke!

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.