VP_VP_ALL_1920x455_1806_Blossom_Tainton_Studio.jpg

Derfor har Blossom valgt VitaePro

Sveriges folkekjære Blossom Tainton har valgt å bli ambassadør for VitaePro, et valg hun tok da det passer inn i hennes helsebevisste livsstil.

Den populære Helsecoachen og artisten Blossom Tainton lever et aktivt liv. Hun pendler mellom Gotland, Åre og Stockholm, samt mellom treningsturer og forestillinger. Blossom Tainton har valgt å bli ambassadør for VitaePro fordi det passer hennes helsebevisste livsfilosofi.

«For å opprettholde en aktiv livsstil er balansen mellom aktivitet og hvile nøkkelen til fremgang, og som helsecoach vet jeg også hvor viktig det er med et sunt kosthold. Derfor tar jeg VitaePro som et supplement til kostholdet, fordi jeg vet at det inneholder ingredienser som er bra for kroppen», sier Blossom Tainton.

VitaePro gir kroppen min det lille ekstra!

Blossom Tainton, Helsecoach

Blossom Tainton er en kvinne med mange jern i ilden og er en person som stadig er aktuell i ulike sammenhenger. De fleste ble først kjent med Blossom som et medlem av den musikalske gruppen Afro-Dite, da de vant den svenske utgaven av Eurovision Song Contest i 2002. I Sverige er Blossom Tainton nå mest kjent for sitt trenings- og helseengasjement. Hun har jobbet med trening i over 20 år, og hun har trent både unge og eldre til en mer sunn livsstil.

En aktiv livsstil


Blossom Tainton har nå blitt 56 år, og som mange andre i alderen 50-s er det viktig å holde tritt med en aktiv livsstil, samt å fortsette med sine interesser både når det gjelder trening og andre aktiviteter. Og Blossom Tainton lever et aktivt liv, hun er en sertifisert og lisensiert livsstilcoach, ayurvedisk helserådgiver, personlig trener, yoga instruktør, foredragsholder og artist.

«Det er klart at kroppen ikke er den samme som for 20 år siden, og det er viktig å ha respekt for sin alder, men jeg sier - stay stronger longer. Å bli eldre betyr ikke at du må være inaktiv, tvert imot er det viktigere enn noensinne å fortsette treningen, men det kan hende du må justere aktivitetene. Jeg vil fortsette å være aktiv på et nivå som føles bra for meg, og derfor er VitaePro er et godt supplement. Det føles som det gir kroppen min det lille ekstra».

VitaePro har ingredienser med dokumentert effekt på muskler og ledd – ta vare på kroppen med VitaePro!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.