VP_VP_ALL_1920x455_1805_Annica_Link_biking_summer_.jpg

Annica anbefaler VitaePro

Annica Link lever et aktivt liv sammen med sin familie.

Viktig med trening og et balansert kosthold

Annica Link bor i Enskede utenfor Stockholm sammen med sin mann og deres to barn. Annica liker å kunne gjøre aktiviteter sammen med familien på fritiden. Med jobben som Innkjøpssjef, to barn og mange hobbyer, er det alltid travelt. For noen år siden bestemte hun seg for å prøve kosttilskuddet VitaePro. Hun har ikke angret!

Det er viktig for meg å trene og spise sunt og ta vare på kroppen min. Jeg ønsket et tilskudd til kostholdet og valgte VitaePro, sier Annica.

Kosttilskudd kan være et godt tilskudd til kostholdet hvis du føler at du ikke får den anbefalte mengden av essensielle næringsstoffer. Landsomfattende kostholdsundersøkelser, slik som NorKost 3, viser at mer enn halvparten av nordmenn ikke klarer å spise den anbefalte mengden fisk.

Jeg forsøker å gjøre alt jeg kan for at jeg skal få så mye som mulig ut av mine treningsøkter.

Aktiv gjennom hele livet

Annica holder seg i form ved å trene zumba, jogge og gå turer. Hun holder også på med IDLA, en form for rytmisk gymnastikk og har begynt å ri på hester.

Jeg har mange interesser som krever mye av kroppen min, så det er viktig for meg at den fungerer.

650 muskler og 300 ledd hver dag

Skjelett, muskler og ledd jobber sammen for at vi kan røre på oss. Det er en forutsetning at alt fungerer normalt for å kunne holde seg aktiv. Vi bruker rundt 650 muskler og 300 ledd hver dag. Leddene gjør at knoklene henger sammen og kan bevege seg. Uten ledd, ville vi ikke være i stand til å bøye eller strekke kroppen vår. Ledd er bevegelige forbindelser mellom to eller flere knokler. Leddflatene er kledd med leddbrusk. Leddbrusken er glatt og består hovedsakelig av et støttevev som er satt sammen av proteiner, sukkerforbindelser, samt vann. Det høye innholdet av vann gjør at brusken kan motstå trykk. Kollagen type 2 er det proteinet det er mest av i brusken.

Vi har ulike muskler som alle kan trekke seg sammen, strekkes ut og slappe av. Den tverrstripede muskulaturen som er festet til skjelettet er viljestyrt, og har to sener som sitter fast på hver sin side av leddet. Dette gjør at leddet rører på seg når du spenner en muskel og deretter slapper av.

Vitaminer for ulike funksjoner i kroppen

Annica Link er fornøyd med livet sitt, hun liker å være i stand til å holde på med alle sine interesser og å være sammen med familie og venner. Selv om hun har mye på gang og det av og til kan være stressende, prøver hun å ta vare på seg selv gjennom et godt kosthold og mosjon.

– Jeg vet at vitaminer er viktig for en rekke funksjoner i kroppen så jeg prøver virkelig å være nøye med hva jeg får i meg.

Jeg hadde hørt mye positivt om VitaePro, derfor valgte jeg det som et tilskudd til kostholdet mitt. Det er jeg veldig fornøyd med! Nå anbefaler jeg gjerne andre å prøve det også.

Siden starten har planteekstrakter astaxanthin, lutein og zeaxanthin vært de grunnleggende ingrediensene i VitaePro. Disse ingrediensene har vært en medvirkende faktor til suksessen som har gjort at VitaePro har blitt en av Nordens mest brukte kosttilskudd.