To hender som holder på et kne

VitaePro er effektivt for leddene

VitaePro har i mange år hjulpet hundretusener med å ha velfungerende muskler og ledd. Den NYE kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

I hundrevis av år har man brukt Boswellia serrata for å ta vare på leddene, siden det har en behagelig virkning på ledd og bidrar til å holde leddene komfortable.

Det er viktig å ta vare på kroppen

Kroppen er i en kontinuerlig prosess der muskelmassen enten økes eller reduseres. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Mange eldre har vitamin D mangel. Da kan det være lurt å fylle på med vitamin D slik at musklene kan fortsette å fungere normalt. 

I tillegg er det viktig med velfungerende ledd. Bevegelse og trening er ikke alltid det første man tenker på når man føler seg litt stiv og støl.

VitaePro kan hjelpe dine muskler og ledd

VitaePro inneholder en allsidig kombinasjon av aktive ingredienser som har positiv effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*. Resultatene av undersøkelsen viser at produktet oppfyller forventningene, da hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre**!

7 gode grunner til å prøve VitaePro

• Ta vare på dine muskler og ledd
• Godt for immunsystemet og bidrar til å redusere tretthet
• Inneholder den naturlige ingrediensen Boswellia serrata - for ledd
• Bestill enkelt på nett og få produktet levert direkte hjem i postkassen
• Nå er det spesialtilbud – 50 % første pakke og få gratis Collagen Forte som velkomstgave
NYHET! Nå enda bedre for å beskytte hjertet og blodomløpet***

NYHET! Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

VitaePro er fornyet og er nå enda bedre for hjertet og blodomløpet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp***. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

Spesialtilbud: Du kan nå prøve VitaePro til 50 % - kun 169 for første pakke. Prøver du nå får du også en pakke med Collagen Forte i velkomstgave – helt gratis!

Ta vare på dine ledd - prøv VitaePro i dag!

* Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på skala fra 1 til 6 (dvs. de som svarte ikke relevant er ikke tatt med i utvalget). Som positiv effekt menes det en effekt fra 3 til 6.
** Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder, tallene er basert på de som har brukt VitaePro i over 1 år (n=688).
*'* Omega-3 fettsyrer DHA og EPA fremmer normal hjertefunksjon. Positiv effekten på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
*** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Den positive effekten oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

Kjøp NYE VitaePro i dag!

Betal kun 169 kr for første pakke og få gratis kollagentilskudd som velkomstgave.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VITAEPRO INNEHOLDER INGREDIENSER MED POSITIV EFFEKT PÅ FLERE FUNKSJONER I KROPPEN:

 

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.