To hender som holder på et kne

VitaePro er effektivt for leddene!

VitaePro har i mange år hjulpet hundretusener med å ha velfungerende muskler og ledd. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som er godt for leddene.

I hundrevis av år har man brukt Boswellia serrata for å ta vare på leddene, siden det har en behagelig virkning på ledd og bidrar til å holde leddene komfortable.

Studier har vist at Boswellia serrata har effekt på leddene

Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata-ekstraktet har effekt på ledd ved doser på kun 100 mg. 75 personer var med på en dobbelblindet placebo-kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 personer fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen, og 25 personer fikk 250 mg daglig. Siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager hadde begge Boswellia serrata-gruppene betydelig forbedring på leddfunksjonen.

Et Cochran review* i 2014 fant Boswellia serrata som en av urtene av 33 undersøkte planter med best effekt på ledd. Forskerne konkluderte med at det var vitenskapelige bevis på at Boswellia serrata kunne bidra til å unngå ubehag i leddene.

* Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg.

Det er viktig å ta vare på kroppen

Kroppen er i en kontinuerlig prosess der muskelmassen enten økes eller reduseres. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Mange eldre har vitamin D mangel, hvilket kan føre til at man opplever plager i musklene. Derfor er det ekstra viktig å få i seg nok vitamin D slik at man kan unngå unødvendige muskelplager.

I tillegg er det viktig med velfungerende ledd. Bevegelse og trening er ikke alltid det første man tenker på når man kjenner ubehag i kroppen eller når leddene kjennes stive.

VitaePro kan hjelpe dine muskler og ledd

VitaePro inneholder en allsidig kombinasjon av aktive ingredienser som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd.

Et stort antall av våre kunder valgte VitaePro for å få hjelp for sine leddplager og muskelplager*. Resultatene av undersøkelsen viser at produktet oppfyller forventningene, da hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre!

5 grunner til å prøve VitaePro

• Unngå unødvendige leddplager og muskelplager
• Godt for immunsystemet og hjertet**, samt bidrar til å redusere tretthet
• Inneholder nå også den naturlige ingrediensen Boswellia serrata
• Bestill enkelt på nett og få produktet levert direkte hjem i postkassen
• Nå er det spesialtilbud – 50 % første pakke og få gratis Collagen Forte som velkomstgave

Spesialtilbud for dine ledd

Du kan nå prøve VitaePro til 50 % - kun 159 for første pakke. Prøver du nå får du også en pakke med Collagen Forte i velkomstgave – helt gratis!

Prøv VitaePro for dine ledd i dag!

* Resultatene er basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 aktive kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.
** Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro er blitt mer effektiv for leddene!