Article_Top_banner_Peder_Lundsgaard_OnTheRoadCycling-min.jpg

VitaePro – for et liv i bevegelse

Er du klar for en aktiv sommer? Nå er tiden inne for et liv i bevegelse, sammen med venner og familie.

Hold kroppen i bevegelse - hele livet

Hva elsker du å holde på med i hverdagen? Det som er morsomt med bevegelse, er at det ikke bare er noe vi gjør i sammenheng med hobbyer som løping, ski, sykling eller å trene på et studio. Bevegelse er med i alt vi foretar oss av aktiviteter som å jobbe i hagen, sykle til jobb eller leke med barna. Hvordan formen din er og hvor sterk og fleksibel kroppen føles setter føringer for bevegelsen din. For å kunne oppleve gleden av bevegelse og leve livet til det fulleste er det viktig å vedlikeholde kroppen. Det kan rett og slett sees på som pensjonssparing for helsen.

Bevegelse krever næring

Vi mennesker trenger å få i oss byggesteiner i form av næring fra kosten, slik at vi kan fungere optimalt i hverdagen. Ifølge helsedirektoratets anbefalinger bør du spise fisk 2-3 ganger i uken og 500 gram frukt og grønnsaker hver dag. Riktig ernæring er viktig for hverdagsutholdenhet og aktivitet. Takket være et variert kosthold får kroppen vår vitaminer, antioksidanter og fettstoffer. Disse næringsstoffene er viktige for å støtte flere av kroppens funksjoner og det hjelper oss til å kunne leve et liv i bevegelse.

Med kosttilskudd tilfører du kroppen viktige næringsstoffer

VitaePro er utviklet for et liv i bevegelse, med ingredienser som støtter viktige funksjoner i kroppen, som muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivået. Disse funksjonene er viktige for at kroppen kan holde seg i bevegelse. Reising, turer, samvær med venner og familie forutsetter at kroppen spiller på lag og at man har overskudd til å være aktiv. Det er lurt å investere i helsen sin nå for å kunne ha gleden av et helt liv i bevegelse.

Disse ingrediensene er bra for din bevegelighet:

  • Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. Det naturlige planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år. Boswellia serrata er kjent for å bidra til komfortable ledd.
  • I tillegg inneholder VitaePro vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for brusken. Brusken fungerer som leddenes støtdemper. Derfor er det viktig at brusken vedlikeholdes slik at det er komfortabelt å belaste og bøye leddene.
  • Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt. Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, som er viktig for mobilitet og balanse. I tillegg bidrar vitamin D til immunsystemets normale funksjon. Vitaminet er også en nøkkel til kroppens immunforsvar som sørger for å skru det på til rett tid.
  • For å holde seg i bevegelse er det viktig med overskudd i hverdagen. VitaePro inneholder også vitamin B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

88 % opplever effekt på muskler og ledd!

Hele 88 % av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro*, mens 85 % har blitt mer aktive etter at de startet med kosttilskuddet.

Bevegelighet er så viktig – for den gir oss glede i hverdagen

Så fortsett å bevege deg, smile, svette, leke og le. Invester i helsen for et langt liv i bevegelse - prøv VitaePro i kombinasjon med litt mer mosjon i hverdagen, og se hvilken forskjell små grep kan utgjøre for ditt liv.

Prøv VitaePro i dag – for et liv i bevegelse!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt fra 1 til 6. Positiv effekt = 3-6.
https://www.helsedirektoratet.no
https://www.helsedirektoratet.no/rapporter/utviklingen-i-norsk-kosthold/Utviklingen%20i%20norsk%20kosthold%202019%20%E2%80%93%20Kortversjon.pdf

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.