Utfordringer med muskler og ledd?

Når man trener mye, driver med fysisk hus- og hagearbeid, eller har et fysisk hardt yrke, er det viktig at muskler og ledd spiller på lag. Mange av våre kunder har valgt VitaePro fordi de ønsker hjelp til å ta vare på sine muskler og ledd.

Effektiv for dine ledd

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene, siden planteekstraktet er kjent for å holde leddene komfortable.

Boswellia serrata er kjent for å:
• bevare bevegeligheten i leddene
• bidra til å beholde smidigheten
• bidrar til leddfunksjonen

Ingredienser for flere viktige funksjoner i kroppen

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren! Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D. Det viktige vitaminet bidrar til en normal muskelfunksjon, og er derfor avgjørende for musklene gjennom hele livet.

Vitamin B12 bidrar i likhet med vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar vitamin B12, C og D, samt selen til immunsystemets normale funksjon. Selen, vitamin C og E virker i kroppen som antioksidanter og bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress.

Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp*. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet.

Populært kosttilskudd for muskler og ledd

Visste du at hele 85 % av VitaePro-brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro**?

Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre***!

5 gode grunner til å prøve VitaePro

• Ingredienser for dine muskler og ledd
• Inneholder den naturlige ingrediensen Boswellia serrata - for ledd
• Ingredienser for immunsystemet og tretthet
• Bestill enkelt på nett og få produktet levert direkte hjem i postkassen
• Nå enda bedre med ingredienser for å beskytte hjertet og blodomløpet*.

Introduksjonstilbud: nå kan du prøve VitaePro til halv pris, du betaler kun 169 kr for første pakke.

Utfordringer med muskler og ledd? Invester i din helse - prøv VitaePro for kun 169 kr i dag!

* Omega-3 fettsyrer DHA og EPA fremmer normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
* Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).
** Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på skala fra 1 til 6 (dvs. de som svarte ikke relevant er ikke tatt med i utvalget). Som positiv effekt menes det en effekt fra 3 til 6.
*** Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder, tallene er basert på de som har brukt VitaePro i over 1 år (n=688).

Kjøp VitaePro i dag!

Spar hele 50 % og betal kun 169 kr for første pakke.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.