Utfordringer med muskler og ledd?

Når man trener mye, driver med fysisk hus- og hagearbeid, eller har et fysisk hardt yrke, er det viktig at muskler og ledd spiller på lag. Mange av våre kunder har valgt VitaePro fordi de ønsker hjelp til å ta vare på sine muskler og ledd.

For et liv i bevegelse

VitaePro er utviklet for et liv i bevegelse, med ingredienser som støtter viktige funksjoner i kroppen, som muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivået. Disse funksjonene er viktige for at kroppen kan holde seg i bevegelse. Reising, turer, samvær med venner og familie forutsetter at kroppen spiller på lag og at man har overskudd til å være aktiv. Det er lurt å investere i helsen sin nå for å kunne nyte et helt liv i bevegelse.

Ingredienser som er bra for bevegeligheten

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene, siden planteekstraktet er kjent for å holde leddene komfortable.

Boswellia serrata er kjent for å:
• bevare bevegeligheten i leddene
• bidra til å beholde smidigheten
• bidrar til leddfunksjonen

Få i deg nok vitamin D

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren! Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D. Det viktige vitaminet bidrar til en normal muskelfunksjon, og er derfor avgjørende for musklene gjennom hele livet.

Ta vare på immunsystemet og energinivået

Vitamin B12 bidrar i likhet med vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar vitamin B12, C og D, samt selen til immunsystemets normale funksjon. 

Beskytt hjertet ditt

Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp*. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet.

Populært kosttilskudd for muskler og ledd

Visste du at hele 88 % av VitaePro-brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*?

Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre*!

5 gode grunner til å prøve VitaePro

• Ingredienser for dine muskler og ledd
• Inneholder den naturlige ingrediensen Boswellia serrata - for ledd
• Ingredienser for immunsystemet og tretthet
• Bestill enkelt på nett og få produktet levert direkte hjem i postkassen
• Nå enda bedre med ingredienser for å beskytte hjertet og blodomløpet**.

Introduksjonstilbud: nå kan du prøve VitaePro til - 50 % og du får også vårt populære kollagentilskudd i gave.

Utfordringer med muskler og ledd? Invester i din helse - prøv VitaePro for - 50 % i dag!

*Kundeundersøkelse gjennomført i 2021 blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6. Som positiv effekt menes en effekt fra 3 til 6.
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA fremmer normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

Kjøp VitaePro i dag!

Spar hele 50 % og betal kun 164 kr for første pakke. Du får også en pakke med Collagen Duo som gave i din andre leveranse.

Det er ingen binding- eller oppsigelsestid, pakkene sendes hjem til din postkasse og du betaler trygt med faktura i etterkant.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.