En man som løper ute i skogen

Unngå unødvendige plager i muskler og ledd

VitaePro har hjulpet flere titusener nordmenn med å leve et mer aktivt liv. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable!

Muskler og ledd trenger vedlikehold

Kroppen er i en kontinuerlig prosess der våre muskler bygges opp og brytes ned. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Når kroppen blir eldre å slites ned kan det være at man opplever å få muskelplager, derfor er det ekstra viktig å ta vare på kroppen slik at man kan unngå unødvendige muskelplager.

VitaePro har effektive ingredienser for muskler og ledd
VitaePro er satt sammen av ingredienser med positiv effekt på både muskler og ledd. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable!

Hele 85 %* av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro. Mens 8 av 10 har opplevd en positiv endring i sitt aktivitetsnivå etter at de startet med VitaePro. Prøv et kosttilskudd i kombinasjon med litt mer mosjon, og se hvilken forskjell små grep kan gjøre.

Inneholder også energivitaminet B12

Vitamin B12 bidrar også til immunsystemets normale funksjon. Og fremfor alt bidrar energivitaminet til å redusere tretthet og utmattelse.

Et allsidig kosttilskudd

I tillegg til å inneholde ingredienser som er godt for muskler og ledd, har VitaePro ingredienser som er godt for mange av kroppens viktige funksjoner. VitaePro er rik på en rekke naturlige, sterke antioksidanter som beskytter kroppens celler. I tillegg inneholder kosttilskuddet en rekke vitaminer, som blant annet vitamin D som er godt for musklene. 

NYHET! Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

VitaePro er fornyet og er nå enda bedre for hjertet og blodomløpet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp**. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

VitaePro inneholder aktive ingredienser med positiv effekt på muskler og ledd – nå enda bedre for hjertet!

 * Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Den positive effekten oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA fremmer normal hjertefunksjon. Positiv effekten på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).

Kjøp NYE VitaePro for kun 169 kr i dag!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Unngå unødvendige muskelplager?