En man som løper ute i skogen

Unngå unødvendige plager i muskler og ledd

VitaePro har hjulpet flere titusener nordmenn med å leve et mer aktivt liv. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable!

Muskler og ledd trenger vedlikehold

Kroppen er i en kontinuerlig prosess der våre muskler bygges opp og brytes ned. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. Når kroppen blir eldre å slites ned kan det være at man opplever å få muskelplager, derfor er det ekstra viktig å ta vare på kroppen slik at man kan unngå unødvendige muskelplager.

VitaePro har effektive ingredienser for muskler og ledd
VitaePro er satt sammen av ingredienser med dokumentert effekt på både muskler og ledd. VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable!

Hele 85 %* av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro. Mens 8 av 10 har opplevd en positiv endring i sitt aktivitetsnivå etter at de startet med VitaePro. Prøv et kosttilskudd i kombinasjon med litt mer mosjon, og se hvilken forskjell små grep kan gjøre.

Inneholder også energivitaminet B12

Vitamin B12 bidrar også til immunsystemets normale funksjon. Og fremfor alt bidrar energivitaminet til å redusere tretthet og utmattelse.

Et allsidig kosttilskudd

I tillegg til å inneholde ingredienser som er godt for muskler og ledd, har VitaePro ingredienser som er godt for mange av kroppens viktige funksjoner. VitaePro er rik på en rekke naturlige, sterke antioksidanter som beskytter kroppens celler. I tillegg inneholder kosttilskuddet en rekke vitaminer, som blant annet vitamin D som er godt for musklene. Kosttilskuddet er også tilsatt de viktige omega 3-fettsyrene DHA og EPA som er viktige for hjertet! Den dokumentert effekt på hjertets normale funksjon er ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

VitaePro inneholder aktive ingredienser med dokumenter effekt på muskler og ledd – bestill VitaePro i dag!

 * Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.
** Basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen. Kilde: Nishida Y. et al.2017, Capelli et al.2013

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Unngå unødvendige muskelplager?