Slik tar du vare på musklene dine

Du bruker muskler når du står, går, sitter eller danser - ja faktisk, i alt du gjør. Visste du at riktig næring også kan påvirke musklene på en positiv måte?

Det er lett å ta musklene for gitt, men faktumet er at de trenger vår hjelp for å fungere normalt. Her kan du lese mer om hvordan riktig kosthold, og vitaminer, kan påvirke musklene på en positiv måte.

Styrk muskler med trening

En annen god nyhet er at det er aldri for sent å begynne å trene for å bygge muskelmasse. Hvis du ikke har startet med trening er det ennå ikke for sent, men husk å lytte til kroppen din, og ikke ta i for mye. Styrketrening er en skånsom måte å styrke musklene på. Styrketrening er viktig fordi i tillegg til å bygge muskelmasse, kan du også forebygge belastningsskader og styrker skjelettet.

Påvirk musklene med vitaminer!

I tillegg til å holde deg aktiv, bør du sørge for å få i deg de byggesteinene kroppen trenger, gjennom et balansert kosthold, for å opprettholde musklene. Ifølge helsedirektoratets anbefalinger bør du spise fisk 2-3 ganger i uken og 500 gram frukt og grønnsaker hver dag.

Visste du at vitaminer kan ha en påvirkning på musklene? Vitamin D er særlig viktig når den omdannes til et hormon i kroppen som kan påvirke muskelfunksjon. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Den viktigste kilden til vitamin D er sollys, men vitaminet finnes også i fet fisk. Helsedirektoratet anbefaler enkelte grupper til å bruke kosttilskudd for å få nok vitamin D, for eksempel, bør eldre som tilbringer liten tid utendørs supplere kosten med et vitamin D-tilskudd.

Kosttilskuddet VitaePro inneholder den anbefalte daglige dosen av vitamin D, og er utviklet for å blant annet bevare muskelfunksjonen og god helse.

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene mangan, selen, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt olivenekstrakt, omega 3-fettsyrer, vitamin D og vitamin B12.

Ta vare på muskler og ledd – prøv VitaePro til halv pris i dag!

Fun facts: Visste du dette om musklene?

  • Du behøver 17 muskler for å få frem et smil og 43 for å rynke pannen?
  • Du bruker hele 200 muskler bare ved å gå ett skritt?
  • Kroppens raskeste muskel er øyelokket?
  • Kroppens sterkeste muskel er tungen?
LEDD OG BINDEVEV

Boswellia serrata bidrar til komfortable ledd, mens mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve VitaePro til -50% første pakke.

  • Løsningen for dine muskler og ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid
  • Bli kunde og du kan vinne i kundelotteriet vårt

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.