VL_hero_VP-2pack_Badge_1322x562_1222-min (1).jpg

Nyhet for ledd!

VitaePro har hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag i hele 20 år. Effektive ingredienser av høyeste kvalitet har alltid vært i fokus og nå med den nye formuleringen, har VitaePro blitt enda mer skreddersydd for ledd.

Den nyeste formuleringen for ledd

VitaePro inneholder enda mer Boswellia serrata som holder leddene komfortable og en helt ny ingrediens som er godt for bindevevet, nemlig mangan. I tillegg inneholder VitaePro fortsatt de samme effektive ingrediensene for muskler, energinivå, immunsystem og hjerte.

Med VitaePro tar du godt vare på leddene dine. Boswellia serrata er et naturlig planteekstrakt som har blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år, ettersom det har en komfortabel virkning på ledd.

Bindevev finnes blant annet i ledd, leddbånd og sener. Det knytter musklene med skjelettet og gjør det mulig for kroppen å bevege seg. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevevet og er dermed med på å påvirke tilstanden til leddene.

VitaePro inneholder fortsatt vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse i brusken. Brusken fungerer som leddenes innebygde støtdemper, som sørger for at leddene kan bevege seg uten friksjon.

Flere studier viser effekten

Flere studier har vist at Boswellia serrata har positiv effekt på leddene ved å holde dem komfortable.

Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata ekstraktet har effekt på ledd. 75 personer var med på en dobbelt-blindet placebo kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 stykker fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen og 25 stykker fikk 250 mg daglig. Den siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager opplevde begge Boswellia serrata gruppene positiv effekt på ledd.

I 2014 ble det gjennomført en omfattende Cochrane gjennomgang av forskningsstudier på planter som tradisjonelt har blitt brukt for ledd, hvor konklusjonen var at Boswellia serrata var en av de som hadde best effekt. Cochrane reviews er en systematisk gjennomgang av studier og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard på forskning innen helse.

9 av 10 anbefaler

VitaePro inneholder en allsidig kombinasjon av aktive ingredienser som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd. Resultatene fra kundeundersøkelsen viser at produktet oppfyller forventningene, da hele 9 av 10 anbefaler VitaePro til andre.*

5 gode grunner til å prøve VitaePro

  • Inneholder ingredienser med dokumentert effekt
  • Utviklet av norske ernæringseksperter
  • Med enda mer av Boswellia serrata for ledd
  • Hele 88 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Prøv NYE VitaePro til 50 % i dag – nå med ny formulering for ledd!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve den NYE VitaePro til -50% på den første pakken.

  • Nå med enda mer Boswellia serrata for ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
  • Nå får du også Collagen Duo i gave 
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.