vitaepro_per-arne-pa-sykkeltur-i-skogen_1322x562-min.jpg

Investerer du i helsen din?

Det er viktig å spare til pensjon, men investering i egen helse er minst like viktig. Når kroppen spiller på lag kan du ha gleden av et liv i bevegelse når du endelig får ekstra med tid. Det er lurt å tenke langsiktig med tanke på aldring av kroppen vår, selv om pensjonstilværelsen kan virke langt unna.

Pensjonssparing er satt i system – men hva med helseinvesteringer?

Selv om pensjonstilværelsen kan virke langt unna, er det lurt å tenke langsiktig. Om noen år får du ekstra med tid og har mulighet til å realisere drømmene dine. Reising, turer, samvær med venner og familie forutsetter at kroppen spiller på lag og at du har overskudd til å være aktiv. Invester i helsen din nå for å kunne ha gleden av livet i bevegelse – her har vi noen tips.

Kroppen trenger bevegelse

Bevegelse gir kroppen gode forutsetninger for å kunne leve et aktivt liv også når du blir eldre. Mange sammenligner styrketrening med en helseinvestering for kroppen – jobber du med muskelmasse og styrke gjennom hele livet, har du gode forutsetninger for å ha et aktivt liv langt opp i årene. Her finner du våre tips for å få inn mer bevegelse i hverdagen.

Riktig næring er viktig hele livet

Jevn tilførsel av vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre mikronæringsstoffer kan hjelpe deg å ta vare på kroppen og gi deg gode forutsetninger for å kunne leve et langt liv i bevegelse. Muskler, støtte til immunsystemet og mange andre prosesser i kroppen krever vitaminer og andre næringsstoffer – hver dag. Vitaminer forbrukes raskt, og det er spesielt de vannløselige vitaminene B og C som må tilføres regelmessig via kosten fordi disse ikke lagres i kroppen.

For mange kan det det være en utfordring å opprettholde perfekte matvaner - hver eneste dag. Dersom du ikke alltid klarer å få i deg alle næringsstoffene som kroppen trenger, kan et alternativ være å supplere med et kosttilskudd. VitaePro fungerer som et utmerket supplement til vanlig kost, ettersom det inneholder en balansert sammensetning av ingredienser som er bra for et liv i bevegelse.

Få i deg nok vitamin D

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt. Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, som er viktig for mobilitet og balanse. I tillegg bidrar vitamin D til immunsystemets normale funksjon. Vitaminet er en nøkkel til kroppens immunforsvar som sørger for å skru det på til rett tid.

Prøv VitaePro som ditt helsefond:

   • VitaePro er et utmerket supplement for investering i egen helse. Det allsidige kosttilskuddet inneholder en rekke ingredienser som er bra for flere viktige funksjoner i kroppen.
   • Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. Det naturlige planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år. Boswellia serrata er kjent for å bevare bevegeligheten i leddene, samt bidrar planteekstraktet til komfortable ledd.
   • Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitaminet er også viktig for benbygning siden det bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium, noe som er veldig viktig for benhelsen.
   • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse. Dette bidrar til bruskens normale funksjon, som igjen er viktig for at kroppens støtdemper skal kunne beskytte kroppens ledd.
   • For å holde seg i bevegelse er det viktig med overskudd i hverdagen. Vitamin B12 bidrar i likhet med vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar vitamin B12, C og D, samt selen til immunsystemets normale funksjon.
   • Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet*.

88 % opplever effekt på muskler og ledd

Hele 88 % av våre kunder har opplevd en positiv effekt på muskler og ledd etter at de begynte med VitaePro**, og 85 % har blitt mer aktive etter at de startet med kosttilskuddet.

Norskutviklet kosttilskudd av høy kvalitet

Vi tror på ingredienser av høy kvalitet, som er grundig testet og dokumentert. VitaePro er utviklet av norske ernæringseksperter fra vår egen forskningsavdeling. Tilbakemeldinger fra våre kunder har hjulpet oss å videreutvikle VitaePro til å bli et allsidig kosttilskudd for et liv i bevegelse. 

Invester i din helse med VitaePro - slik at du kan leve livet ditt i bevegelse!

 

 

* Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).
* Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Kundeundersøkelse gjennomført i 2021 blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6. Som positiv effekt menes en effekt fra 3 til 6.

VitaePro inneholder ingredienser med dokkumentert effekt:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.