VL_VPP_EPI_Superfood_Hero_1920x455_25803.jpg

Hva er egentlig antioksidanter?

Antioksidanter finnes naturlig i kroppens celler, blant annet som ulike enzymer. Vitaminer som riboflavin og vitamin C og E, samt mineraler som selen, kobber og sink er også antioksidanter. I motsetning til enzymer som kroppen kan lage selv, trenger vi å tilføre kroppen vitaminer og mineraler gjennom kostholdet vårt.

Antioksidanter beskytter cellene

Når kroppen forbrenner oksygen dannes det biprodukter som kalles reaktive oksygenforbindelser, eller frie radikaler. Prosessen kan sammenlignes med fett som harskner eller spiker som ruster. Belastninger for kroppen, som stress, sollys, usunn mat og hard trening gjør at det dannes mer av disse oksygenforbindelsene. Særlig muskler, ledd og sener påvirkes av disse avfallsstoffene.

Antioksidanter beskytter kroppens mange milliarder celler ved å nøytralisere de skadelige forbindelsene. Derfor er det viktig å ha nok antioksidanter i kroppen. Antioksidanter er rett og slett kroppens naturlige forsvar mot frie radikaler som skaper oksidativt stress i kroppen. Hadde det ikke vært for antioksidantene, ville oksygen fungert som gift for kroppen.

Naturlige, sterke antioksidanter

Vi får i oss antioksidantene vitamin C og E gjennom kosten, da kroppen ikke kan produsere disse selv. Slike antioksidanter er viktige for en god helse.

I tillegg er astaxanthin en antioksidant som er spesielt sterk når det kommer til å bekjempe skadelige forbindelser som oppstår i kroppen vår, som reaktive oksygenforbindelser. Denne antioksidanten er mange ganger sterkere enn vitamin C*!

Et allsidig kosttilskudd

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E, astaxanthin, zeaxanthin og lutein, inneholder VitaePro også vitamin B12 og D, samt Boswellia serrata og omega 3-fettsyrer.

Prøv VitaePro i dag og sørg for at kroppen får i seg naturlige, sterke antioksidanter!

* basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al. 2007 (Total Quenching Constant, kt)

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).