VL_VPP_EPI_Superfood_Hero_1920x455_25803-min.jpg

Hva er egentlig antioksidanter?

Antioksidanter finnes naturlig i kroppens celler, blant annet som ulike enzymer. Vitaminer som riboflavin og vitamin C og E, samt mineraler som selen, kobber og sink er også antioksidanter. I motsetning til enzymer som kroppen kan lage selv, trenger vi å tilføre kroppen vitaminer og mineraler gjennom kostholdet vårt.

Antioksidanter beskytter cellene

Når kroppen forbrenner oksygen dannes det biprodukter som kalles reaktive oksygenforbindelser, eller frie radikaler. Prosessen kan sammenlignes med fett som harskner eller spiker som ruster. Belastninger for kroppen, som stress, sollys, usunn mat og hard trening gjør at det dannes mer av disse oksygenforbindelsene. Særlig muskler, ledd og sener påvirkes av disse avfallsstoffene.

Antioksidanter beskytter kroppens mange milliarder celler ved å nøytralisere de skadelige forbindelsene. Derfor er det viktig å ha nok antioksidanter i kroppen. Antioksidanter er rett og slett kroppens naturlige forsvar mot frie radikaler som skaper oksidativt stress i kroppen. 

Vi får i oss antioksidantene vitamin C og E gjennom kosten, da kroppen ikke kan produsere disse selv. Slike antioksidanter er viktige for en god helse.

Et allsidig kosttilskudd

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene selen, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt vitamin B12, vitamin D og omega 3-fettsyrer. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt.

Prøv VitaePro i dag - med flere antioksidanter!

Kjøp VitaePro i dag!

Spar hele 50 % og betal kun 164 kr for første pakke. Du får også en pakke med Collagen Duo som gave i din andre leveranse.

Det er ingen binding- eller oppsigelsestid, pakkene sendes hjem til din postkasse og du betaler trygt med faktura i etterkant.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.