VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Canoeing_Summer.jpg

Hemmeligheten bak VitaePro

VitaePro er et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden. Les hvorfor kosttilskuddet har blitt så populært!

Et av nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd

VitaePro har vokst til å bli et av de mest brukte kosttilskuddene i hele Norden og hjulpet tusenvis av mennesker til å leve et mer aktivt liv. Hvorfor har kosttilskuddet blitt så populært – vi har hørt hva kundene våre mener om kosttilskuddet.

Naturlige, sterke antioksidanter

Helt fra starten i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Astaxanthin regnes som en av de sterkeste antioksidantene i naturen – den er faktisk mange ganger sterkere enn vitamin C*. Antioksidanter er viktig for kroppen ettersom de reparerer skader i cellene våre, og kan motvirke en rekke ulike plager forårsaket av frie radikaler. 

Trygge ingredienser med dokumentert effekt

VitaePro er veldokumentert, trygt og produseres etter retningslinjer for GMP (GMP er veiledninger for fremstilling av mat, kosmetikk og medisiner og beskriver god praksis for kvalitetskontroll, produksjon og testing). Det at produktet er både trygt og veldokumentert er viktige grunner til at våre kunder velger å ta VitaePro som kosttilskudd.

VitaePro inneholder flere ingredienser med dokumentert effekt. Blant bidrar ingrediensen Boswellia serrata til å holde leddene komfortable, og vitamin D bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon. Det er viktig å få i seg disse vitaminene da de bidrar til velfungerende muskler og ledd, slik at du kan være i bevegelse og være aktiv gjennom hele livet.

Mange fornøyde kunder

VitaePro har mange fornøyde brukere! Noen forteller om sine erfaringer i kundefilmene våre på TV, mens andre snakker varmt om kosttilskuddet til sine venner og familie. Hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre!

Mange bruker kosttilskuddet for å forebygge plager

Mange VitaePro-brukere har plager relatert til muskler, men undersøkelsen viser at kosttilskuddet også brukes for forebygging: 42 % tar kosttilskuddet for å forebygge eventuelle plager.

7 av 10 er langtidsbrukere

Kosttilskudd fungerer best når du husker å ta det regelmessig over en periode. Kroppen kan trenge litt tid til å omstille seg, på samme måte som når man begynner å trene, spise sunnere eller gjør andre endringer i livsstilen. Blir kosttilskuddet en del av den daglige rutinen, kommer du til å nyte godt av det – og da blir det lettere å huske det hver dag! Undersøkelsen har vist at mange av våre kunder spiser kosttilskuddet regelmessig over lengre tid. Hele 91 % husker å ta VitaePro hver dag!

Fleksibelt abonnement – rett hjem i postkassen

74 % av våre kunder setter pris på å få produkter direkte hjem i sin postkasse – det er enkelt og greit for kundene.

VitaePro inneholder aktive ingredienser med dokumenter effekt på muskler og ledd!

Resultatene er basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 aktive kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.

** basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capeli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

Prøv VitaePro i dag!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).