Har du mistet piffen, eller er du øm i kroppen?

VitaePro inneholder effektive ingredienser for muskler og ledd, som kan hjelpe deg å slippe unødvendige plager.

Muskler og ledd trenger vedlikehold

Kroppen er i en kontinuerlig prosess der muskelmassen enten økes eller reduseres. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta.

VitaePro er satt sammen av ingredienser med dokumentert effekt på både muskler og ledd. Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som gjør kosttilskuddet mer effektivt for leddene. Et Cochran review* i 2014 undersøkte 33 planter som tradisjonelt har blitt brukt mot ubehag i ledd, og konkluderte med at Boswellia serrata hadde best effekt.  

Fornyet!

Den første utgaven av VitaePro kom i 2002 og inneholdt tre hovedingredienser: astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Gjennom årene har VitaePro blitt videreutviklet med flere viktige ingredienser, som har gjort produktet enda bedre.

VitaePro inneholder aktive ingredienser med dokumentert effekt på muskler og ledd. I tillegg så inneholder produktet  antioksidantene selen, vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress. Omega-3 kilden som brukes i kosttilskuddet er miljøvennlig, noe som sikrer trygge og bærekraftige fiskemetoder, hvilket beskytter økosystemet. Kosttilskuddet inneholder også energivitamin B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Nå har kosttilskuddet blitt beriket med Boswellia serrata – som betyr at det er enda bedre for dine ledd. Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene. Planteekstraktet har en behagelig effekt leddene.

Ta vare på dine ledd - prøv VitaePro i dag!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.