Stig står i bakken på slalomski

Dette kan du gjøre for å ta vare på dine muskler og ledd

Det er viktig å ta vare på dine muskler og ledd, ettersom de er viktige for både bevegelsesgleden og livskvaliteten vår. For å kunne opprettholde et aktivt liv i bevegelse, gjennom hele livet, hjelper det med en kropp som spiller på lag. Her er våre tips til deg som vil ha velfungerende muskler og ledd.

Ta vare på musklene dine – det bidrar også til å ta vare på leddene

Leddene og brusken i kroppen er i bruk hele livet og må tåle utallige påkjenninger. Leddfunksjonen støttes av de stabiliserende musklene rundt leddene som absorberer belastningen på både brusk og ledd. Dersom man har sterke muskler, vil de lettere kunne beskytte ledd mot slike støt, ved å kunne absorbere mer av belastningen.

Muskler er også viktig for mobilitet og balanse, og har stor betydning for livskvalitet. Styrketrening er en skånsom måte å styrke musklene dine på. Styrketrening er viktig fordi det kan både styrke muskelmassen, samtidig som det også kan forebygge belastningsskader og styrke skjelettet.

I tillegg til å være fysisk aktiv, er det viktig å få i seg de byggesteinene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold. Det er blant annet viktig å sørge for å ha nok vitamin D i kroppen - året rundt. Vitaminet er viktig for musklene, siden det bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Helsedirektoratets rapport om utviklingen i det norske kostholdet viser at nordmenns gjennomsnittlige kosthold inneholder for lite vitamin D i forhold til det som er anbefalt.

Ta vare på leddenes støtdempere

For at støtdemperen i kroppen, brusken, skal opprettholde sin bruskfunksjon er den avhengig av næringen fra leddvæsken som pumpes inn og ut av leddene ved bevegelse. Leddene får naturlig smøring når du beveger deg. Dersom leddet ikke beveges, blir det mindre sirkulasjon av leddvæske og dermed mindre næring til brusken. I dagens tilrettelagte samfunn hvor vi i gjennomsnitt sitter eller ligger opptil 20 timer i døgnet, er det desto viktigere at vi får nok bevegelse som holder brusken frisk.

En daglig dose er godt for et liv i bevegelse

VitaePro inneholder en rekke planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega 3-fettsyrer som fremmer din helse. Visste du at hele 88 % av VitaePro-brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*?

Effektive ingredienser for en kropp i bevegelse: 

  • Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene. Planteekstraktet bidrar til å holde leddene komfortable
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Vitaminet er også viktig for benbygning siden det bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium, noe som er veldig viktig for benhelsen.
  • Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse. Dette bidrar til bruskens normale funksjon, som igjen er viktig for at kroppens støtdemper skal kunne beskytte kroppens ledd.
  • Vitamin B12 bidrar i likhet med vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar vitamin B12, C og D, samt selen til immunsystemets normale funksjon.

Effektivt for å beskytte hjertet

Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress , noe som er viktig for et godt blodomløp**. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet**.

Prøv et kosttilskudd i kombinasjon med litt mer mosjon, og se hvilken forskjell små grep kan gjøre. Nå kan du prøve VitaePro til halv pris: kun 164,- for første pakke.

Ta vare på dine muskler og ledd – invester i din helse med VitaePro!

*Kundeundersøkelse gjennomført i 2021 blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6. Som positiv effekt menes en effekt fra 3 til 6.
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).

Kjøp VitaePro i dag!

Spar hele 50 % og betal kun 164 kr for første pakke. Du får også en pakke med Collagen Duo som gave i din andre leveranse.

Det er ingen binding- eller oppsigelsestid, pakkene sendes hjem til din postkasse og du betaler trygt med faktura i etterkant.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris

VitaePro inneholder ingredienser med gunstig virkning:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.