VitaePro kappsler på et bord på våren

Astaxanthin har rå kraft fra naturen!

En av nøkkelingrediensene i VitaePro er astaxanthin - denne antioksidanten er en av de kraftigste i naturen. Denne antioksidanten hele 6.100 ganger sterkere* enn vitamin C!

Hva er astaxanthin

Astaxanthin er et rødfarget pigment som gir sin karakterirske farge til laks og ørret. Astaxanthin finnes i ulike typer marine organismer, blant annet krepsdyr, krill, dypvannsreker, plankton og mikroalger.

Astaxanthin i VitaePro kommer fra mikroalgen Haematococcus pluvialis. Den finnes vanligvis i ferskvann og er i stand til å overleve under ekstreme betingelser. Når algen utsettes for intenst lys, tørking, høye saltkonsentrasjoner eller næringsmangel, produserer den astaxanthin. Astaxanthin beskytter algecellen mot reaktive stoffer og celleskader som de kan forårsake.

Astaxanthin = rå kraft fra naturen!

Helt siden VitaePro kom på markedet i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse ingrediensene har bidratt sterkt til den suksessen som har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

Astaxanthin har størst evne til å fjerne skadelige forbindelser som reaktivt oksygen, og den er mange ganger sterkere* enn vitamin C!

Hvorfor trenger vi antioksidanter?

Vår moderne livsstil med faktorer som stress, sollys, luftforurensning, alkohol, røyking og hard trening øker mengden av skadelige stoffer* i kroppen. For å unngå skader på cellene i kroppen, må disse uskadeliggjøres med hjelp av et eget forsvarssystem som kalles «antioksidantforsvaret». Antioksidantene nøytraliserer skadelige forbindelser og reparerer skader i cellene i kroppen.

Kosttilskuddet VitaePro

VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd med ingredienser som er rene, trygge og grundig testet. Suppler din diett med VitaePro og få i deg flere antioksidanter, selen, viktige omega 3-fettsyrer, Boswellia serrata, vitamin B12, C, D og E .

Bestill VitaePro i dag – inneholder naturlige, sterke antioksidanter!

* Basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capeli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

Kjøp VitaePro for kun 159,- rett hjem til din postkasse

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Antioksidanten astaxanthin er en nøkkelingrediens i VitaePro