VL_VP_HansTerje_1920x455.jpg

Unngå unødvendige plager i muskler og ledd

Det allsidige kosttilskuddet VitaePro inneholder flere effektive ingredienser som er bra for mange av kroppens viktige funksjoner, som blant annet muskler og ledd.

Stiv og støl?

Muskelplager og leddplager har en tendens til å øke med alderen. Dersom man opplever stivhet og ubehag i kroppen, kan det gjøre hverdagen tyngre. Når man trener mye, driver med fysisk hus- og hagearbeid, eller har et fysisk hardt yrke kan man fort oppleve at ryggen er sliten og leddene kan føles ømme og stive. Mange av våre kunder har valgt VitaePro fordi de søker hjelp for ulike plager, som for eksempel ubehag i muskler og ledd.

Visste du at hele 85 % av våre brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd etter at de startet med VitaePro*? Hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre, hvilket har bidratt til at VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata, som er kjent for å gjøre leddene mer komfortable. Planteekstraktet har tradisjonelt blitt brukt for leddenes velvære i tusenvis av år.

Studier har vist at Boswellia serrata har effekt på leddene

Sengupta et al. viste i 2008 at Boswellia serrata ekstraktet har effekt på ledd ved doser på kun 100 mg. 75 personer var med på en dobbelt-blindet placebo kontrollert studie som gikk over 90 dager. 25 stykker fikk 100 mg Boswellia serrata om dagen og 25 stykker fikk 250 mg daglig. Siste gruppen fikk placebo. Etter 90 dager hadde begge Boswellia serrata gruppene betydelig forbedring på leddfunksjon. Et Cochran review** i 2014 fant Boswellia serrata som en av urtene av 33 undersøkte planter med best effekt på ledd. 

** Cochran reviews er en systematisk gjennomgang av forskning innen human helse og er internasjonalt anerkjent som den høyeste standard innen forskning på helseomsorg.

Et allsidig kosttilskudd

I tillegg til å inneholde ingredienser som er godt for muskler og ledd, har VitaePro ingredienser som er godt for mange av kroppens viktige funksjoner. VitaePro er rik på en rekke naturlige, sterke antioksidanter som beskytter kroppens celler. I tillegg inneholder kosttilskuddet en rekke vitaminer, som blant annet energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt vitamin D som er godt for musklene. 

5 gode grunner til å prøve VitaePro

• Unngå unødvendige leddplager og muskelplager
• Godt for immunsystemet, samt bidrar til å redusere tretthet
• Inneholder den naturlige ingrediensen Boswellia serrata
• Bestill enkelt på nett og få produktet levert direkte hjem i postkassen
NYHET! Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

Nå enda mer effektiv for hjertet

VitaePro er fornyet og er nå enda bedre for hjertet og blodomløpet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp*. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

Nå er det spesialtilbud: -50 % på første pakke og få gratis Collagen Forte som velkomstgave

Unngå unødvendige plager - prøv VitaePro i dag!

* Resultatene er basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 aktive kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Den positive effekten oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA fremmer normal hjertefunksjon. Positiv effekten på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).

 

 

Kjøp NYE VitaePro for kun 169 kr i dag!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.