Article_Top_banner_Unni_Tying_Shoelaces.jpg

88% merker effekt på muskler og ledd

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv i bevegelse, og hele 88 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*.

VitaePro - for et liv i bevegelse

Bevegelse gir kroppen gode forutsetninger for å kunne leve et aktivt liv også når du blir eldre. Mange sammenligner styrketrening med en helseinvestering for kroppen – jobber du med muskelmasse og styrke gjennom hele livet, har du gode forutsetninger for å ha et aktivt liv langt opp i årene. Her finner du våre tips for å få inn mer bevegelse i hverdagen.

Ta vare på dine ledd

VitaePro inneholder blant annet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Boswellia serrata har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene, siden planteekstraktet er kjent for å holde leddene komfortable.

Boswellia serrata er kjent for å:
• bevare bevegeligheten i leddene
• bidra til å beholde smidigheten
• bidrar til leddfunksjonen

Får du i deg nok vitamin D?

Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren. Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D. Det viktige vitaminet bidrar til en normal muskelfunksjon, og er derfor avgjørende for musklene gjennom hele livet.

Immunsystemet og energinivået

Vitamin B12 bidrar i likhet med vitamin C til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar vitamin B12, C og D, samt selen til immunsystemets normale funksjon. 90% av våre kunder legger merke til den positive effekten VitaePro har for immunforsvaret.* 

Beskytt hjertet ditt

Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp**. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 91% mener at VitaePro er godt for hjertet og blodomløpet*. 

Fem gode grunner til å prøve VitaePro:

  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og immunsystem
  • Også med vitamin B12 som bidrar å oppretholde energinivået
  • Hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over et år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre*!
  • Prøv til halv pris og få vårt populære kollagentilskudd i gave
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse

Invester i din helse med VitaePro - for et liv i bevegelse!

*Kundeundersøkelse gjennomført i 2021 blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6. Som positiv effekt menes en effekt fra 3 til 6.
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

Invester i din helse i dag

Ledd

Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. Ingrediensen har blitt brukt for ledd i hundrevis av år.