vitaepro_hilde-gp-holmenkollen_1322x562-min.jpg

88 % merker effekt på muskler og ledd

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 88 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 85 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.* Les mer om hvorfor dette er et så populært kosttilskudd.

Viktig å ta vare på leddene

For å ta vare på leddene er det viktig å belaste dem, derfor er bevegelse den beste forebyggende hjelpen for leddene.

Visste du at VitaePro inneholder Boswellia serrata? Det naturlige planteekstraktet har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene, ettersom Boswellia serrata er kjent for å holde leddene komfortable.

Nyhet for dine ledd

Nå inneholder VitaePro enda mer Boswellia serrata som holder leddene komfortable og en helt ny ingrediens som er godt for bindevevet, nemlig mangan.

Ta vare på musklene dine

Muskler er viktig for både mobilitet og balanse. For å opprettholde musklene er det viktig å være fysisk aktiv, få i seg de byggesteinene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold og sørge for å ha nok vitamin D - året rundt. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Får du i deg nok vitamin D? Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren. Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D.

Prøv VitaePro til -50% i dag for dine muskler og ledd!

Energinivå i en aktiv hverdag

Det er viktig å få i seg de riktige næringsstoffene for å oppretholde energinivået, noe som er viktig i en aktiv hverdag. VitaePro inneholder vitamin C og B12 som begge bidrar til å støtte ditt energinivå, ved at de bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Fem gode grunner til å prøve VitaePro:

  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og energinivå
  • 88 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinærpris 349 kr + porto)
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse. Ingen bindingstid.

Nå kan du prøve VitaePro til spesialtilbud: -50% på første pakke. Nå får du også vårt populære kosttilskudd Collagen Duo som gave

Ta vare på dine muskler og ledd - prøv VitaePro i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.

Prøv nye VitaePro i dag

Nå kan du prøve den NYE VitaePro til -50% første pakke.

  • Nå med ny formulering for ledd
  • Ingredienser med dokumentert effekt
  • Kun 174 kr + 49 kr i porto (ordinær pris 349 kr + porto)
  • Nå får du også vårt Collagen Duo i gave 
  • Leveres i postkassen uten binding- eller oppsigelsestid

Ta vare på dine muskler og ledd med VitaePro - prøv et av Nordens mest solgte kosttilskudd i dag.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
NYHET! LEDD OG BINDEVEV

Nå med enda mer Boswellia serrata som bidrar til komfortable ledd. Den nye ingrediensen mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER OG ENERGINIVÅ

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

HJERTE OG IMMUNSYSTEM

Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). Selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.