vitaepro_hilde-gp-holmenkollen_1322x562-min.jpg

88 % merker effekt på muskler og ledd

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et aktivt liv i bevegelse. Hele 88 % av VitaePro-brukere opplever positiv effekt på muskler og ledd, mens 85 % har blitt mer aktive etter de startet med VitaePro.* Les mer om hvorfor dette er et så populært kosttilskudd.

Viktig å ta vare på leddene

Kroppens bevegelighet blir hjulpet av leddene våre, de bidrar nemlig til at vi kan bevege oss slik vi ønsker. For å ta vare på leddene er det viktig å belaste dem, derfor er bevegelse den beste forebyggende hjelpen for leddene.

Visste du at VitaePro inneholder Boswellia serrata? Det naturlige planteekstraktet har blitt brukt i tusenvis av år for å ta vare på leddene, ettersom Boswellia serrata er kjent for å holde leddene komfortable.

Musklene er viktig for bevegelsen

Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv. Muskler er viktig for både mobilitet og balanse. For å opprettholde musklene er det viktig å være fysisk aktiv, få i seg de byggesteinene kroppen trenger gjennom et balansert kosthold og sørge for å ha nok vitamin D - året rundt. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Får du i deg nok vitamin D? Vitamin D er et essensielt vitamin for en god helse året rundt, men ifølge Helsedirektoratet har store deler av befolkningen for lave nivåer av vitaminet i blodet. De fleste vet at det er ekstra viktig å få i seg nok av vitaminet i vinterhalvåret, men det mange ikke tenker på er at tilskudd av vitamin D fortsatt er viktig på sommeren. Grunnen til at vitamin D også er viktig på sommeren er at solfaktoren vi bruker blokkerer UV-strålene, slik at de ikke kan trenge inn i huden og danne vitamin D.

Energinivå i en aktiv hverdag

Det er viktig å få i seg de riktige næringsstoffene for å oppretholde energinivået, noe som er viktig i en aktiv hverdag. VitaePro inneholder vitamin C og B12 som begge bidrar til å støtte ditt energinivå, ved at de bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Det hjelper å føle at man har et balansert energinivå, da er det også enklere å komme i gang med aktiviteter, for selve aktiviteten er også viktig for både overskuddet og humøret.

Beskytt hjertet ditt

Hjertet har hovedrollen i sirkulasjonssystemet vårt og pumper blodet gjennom kroppen. Blodet sirkulerer i sin tur oksygen og næringsstoffer til kroppens organer. 

Olivenekstraktet som er tilsatt i VitaePro er rik på polyfenolen hydroksytyrosol, som er en naturlig, sterk antioksidant som er bra for blodsirkulasjonen**. VitaePro sin kombinasjon av ekstraktet fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

Fem gode grunner til å prøve VitaePro:

  • Ingredienser for leddmusklerhjerte og energinivå
  • 88 % merker effekt på muskler og ledd*
  • Hele 9 av 10 av kunder anbefaler VitaePro til andre*
  • Prøv til supertilbud: kun 99 kr første pakke 
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse. Ingen bindingstid.

Ta vare på dine muskler og ledd - prøv VitaePro i dag!

* Kundeundersøkelse (2021) blant 1816 VitaePro-kunder som har brukt produktet over ett år. Tallene er basert på rangert effekt på en skala fra 1 til 6. Positiv effekt = 3 til 6.
** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

Benytt deg av supertilbudet i dag

  • VitaePro inneholder nøye utvalgte ingredienser med dokumentert effekt på muskler, ledd, immunsystem, hjerte og energinivå.

  • VitaePro feirer hele 20 år på markedet og vi feirer med supertilbud til alle nye kunder. Nå kan du prøve VitaePro til kun 99 kr (ordinær pris 328 kr). 

  • Enkelt med helse på abonement: Det er ingen bindingstid og du mottar forsendelsen direkte i din postkasse.
VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt
MUSKLER OG LEDD

Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

ENERGINIVÅ OG IMMUNSYSTEM

Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse, mens mineralet selen, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE

De essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).