85 % merker effekt på muskler og ledd etter de startet med VitaePro!

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*.

Godt for muskler og ledd

VitaePro er satt sammen av ingredienser med positiv effekt på både muskler og ledd. Vitamin D bidrar til en normal muskelfunksjon, og er derfor avgjørende for velfungerende muskler gjennom hele livet, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

I tillegg til vitamin C, så inneholder VitaePro energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. For å kunne leve et aktivt liv i bevegelse er det viktig å føle at man har nok energi i hverdagen. 

Planteekstrakter med rå kraft fra naturen

Helt siden VitaePro kom på markedet i 2002 har nøkkelingrediensene i kosttilskuddet vært plantestoff ene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse ingrediensene har bidratt sterkt til den suksessen som har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

Astaxanthin har størst evne til å fjerne skadelige forbindelser som reaktivt oksygen, og den er mange ganger sterkere enn vitamin C**!Styrken til antioksidanter

Fem gode grunner til å prøve VitaePro :

  • Godt for leddmuskler og immunsystem
  • Også med energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretteht!
  • Hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over et år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre**!
  • Du får prøve til -50 % i tillegg til en gratis pakke med Collagen Forte som velkomstgave.
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse

NYHET! Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

VitaePro er fornyet og er nå enda bedre for hjertet og blodomløpet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp*. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

Ta vare på kroppen med VitaePro - med ingredienser som har positiv effekt på muskler og ledd!


* Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.

** Basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capeli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)
*** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA fremmer normal hjertefunksjon. Positiv effekten på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
*** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Den positive effekten oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

Kjøp NYE VitaePro for kun 169 kr i dag!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.