85 % merker effekt på muskler og ledd etter de startet med VitaePro!

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*.

Godt for muskler og ledd

VitaePro er satt sammen av ingredienser med positiv effekt på både muskler og ledd. Vitamin D bidrar til en normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

I tillegg til vitamin C, så inneholder VitaePro vitamin B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. For å kunne leve et aktivt liv i bevegelse er det viktig å føle at man har nok overskudd i hverdagen. 

Helt siden VitaePro kom på markedet i 2002 har nøkkelingrediensene i kosttilskuddet vært plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse ingrediensene har bidratt sterkt til den suksessen som har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

Fem gode grunner til å prøve VitaePro :

  • Ingredienser for leddmuskler og immunsystem
  • Også med vitamin B12 som bidrar til å redusere tretteht
  • Hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over et år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre**!
  • Du får prøve første pakke til halv pris - kun 169 kr
  • Bestill enkelt på nett og få kosttilskuddene rett hjem i din postkasse

Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp***. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet. 

Ta vare på kroppen med VitaePro - med ingredienser som har positiv effekt på muskler og ledd!


* Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på skala fra 1 til 6 (dvs. de som svarte ikke relevant er ikke tatt med i utvalget). Som positiv effekt menes det en effekt fra 3 til 6.
** Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder, tallene er basert på de som har brukt VitaePro i over 1 år (n=688). 
*** Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
*** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

Kjøp NYE VitaePro i dag!

Spar hele 50 % og betal kun 169 kr for første pakke.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

VitaePro inneholder ingredienser med positiv effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.