Article_Top_banner_OliveOil_Antioxidants_Heartshape.jpg

Ta vare på hjertet ditt

Hjertet er kjernen i sirkulasjonssystemet og kroppen vår, og det er viktig å ta vare på hjertet hele livet - selv om man ikke opplever noen problemer. Med små valg i hverdagen kan du påvirke helsen til hjertet ditt.

Hjertet har en viktig funksjon i kroppen vår

Hjertet er kjernen i sirkulasjonssystemet vårt, som pumper blod ut i hele kroppen. Blodet bidrar til å tilføre oksygen og næringsstoffer til kroppen. Faktisk er alle organer avhengig av hjertets normale funksjon for å få alt de trenger, slik at kroppen skal fungere.

Hjertet er veldig kraftig og det banke uten pauser resten av livet ditt. Det er viktig å ta vare på hjertehelsen hele livet, selv om du ikke opplever spesifikke helseproblemer. Med små valg i hverdagen og en sunn livsstil, tar du vare på hjertet ditt, slik at det varer lenge og kan støtte kroppen på best mulig måte gjennom hele livet.

Oliven og omega 3-fettsyrer for hjertehelsen

VitaePro har helt siden 2002 hjulpet titusener med å leve et mer aktivt liv, med en unik kombinasjon av effektive ingredienser. Nå inneholder VitaePro også olivenekstrakt, og i kombinasjon med de viktige omega 3-fettsyrene virker dette positivt på hjertet!

Hjertet er kjernen i både kroppen og sirkulasjonssystemet vårt. Derfor er det viktig å ta vare på det hele livet. Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som kan påvirke blodstrømningen gjennom blodårene. På denne måten kan både hjertet og blodomløpet utføre sine viktige funksjoner. Funksjonen til antioksidanter er å beskytte cellene, vevene og organene i kroppen vår mot skadelig oksidasjon.

De viktigste kildene til polyfenol i kostholdet vårt er oliven og olivenoljer. Gjennom den industrielle prosesseringen mister olivenolje delvis den viktige antioksidanten før de når tallerkenene våre. På grunn av dette kan innholdet av polyfenoler i olivenolje være veldig lavt. For å få helseeffektene fra antioksidanten, bør man få i seg 20 g eller 0,2 dl olivenolje*, hver dag. Samme mengde med olivenolje-polyfenol er nå også lagt til i VitaePro. Kombinasjonen av olivenekstraktet og omega 3-fettsyrene i VitaePro er godt for hjertehelsen, da begge ingrediensene har hver sin effekt for å støtte hjerte- og sirkulasjonshelsen**.

Prøv VitaePro til halv pris i dag!

* Omega-3 fettsyrer DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon. Gunstig virkning på normal hjertefunksjon oppnås med 250 mg EPA og DHA (2 kapsler / dag).
** Olivenolje-polyfenoler beskytter blodfett mot oksidativt stress. Gunstig virkning oppnås ved å konsumere minst 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje (1 kapsel / dag).

VitaePro inneholder ingredienser med dokkumentert effekt:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

BLODOMLØP: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.