dandert_laks_med_tilbehoer_1322x562-min.jpg

Ta vare på hjertet ditt

Hjertet er kjernen i sirkulasjonssystemet og kroppen vår, og det er viktig å ta vare på hjertet hele livet - selv om man ikke opplever noen problemer. Med små valg i hverdagen kan du påvirke helsen til hjertet ditt.

Hjertet har en viktig funksjon i kroppen vår

Hjertet er kjernen i sirkulasjonssystemet vårt, som pumper blod ut i hele kroppen. Blodet bidrar til å tilføre oksygen og næringsstoffer til kroppen. Faktisk er alle organer avhengig av hjertets normale funksjon for å få alt de trenger, slik at kroppen skal fungere.

Hjertet er veldig kraftig og det banke uten pauser resten av livet ditt. Det er viktig å ta vare på hjertehelsen hele livet, selv om du ikke opplever spesifikke helseproblemer. Med små valg i hverdagen og en sunn livsstil, tar du vare på hjertet ditt, slik at det varer lenge og kan støtte kroppen på best mulig måte gjennom hele livet.

Omega 3-fettsyrer for hjerte

VitaePro har helt siden 2002 hjulpet titusener med å leve et mer aktivt liv, med en unik kombinasjon av effektive ingredienser.

Kroppen er avhengig av å få ulike omega 3-fettsyrer. Det er først og fremst de lange fettsyrekjedene kroppen har nytte av, som da er fettsyrene DHA og EPA.

Siden kroppen ikke kan omdanne DHA og EPA fra andre typer fett, kaller vi disse for essensielle, da de må tilføres gjennom maten. Fettsyrene EPA og DHA bygges inn i celleoverflaten der de kan omdannes til viktige signalstoffer i kroppen.

Omega 3-fettsyrene EPA og DHA holder celleoverflaten myk, og bidrar til hjertets normale funksjon*.

VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt oppleves ved å ta 250 mg DHA og EPA - 2 kapsler per døgn.

Vitamin B1 for hjertet

Vi har også tilsatt vitamin B1, kalt tiamin, som er et essensielt vannløselig vitamin som finnes i nesten alle celler i kroppen vår. Vitamin B1 har effekt for å blant annet regulere hjertets normale funksjon.

Siden vitamin B1 er et vannløselig vitamin, er det daglige inntaket fra mat avgjørende for oss. Anbefalt daglig inntak for voksne er 1,2-1,5 milligram for menn og 1,0-1,2 milligram for kvinner.

VitaePro inneholder vitamin B1 som bidrar til hjertets normale funksjon.

VitaePro er et alsidig kosttilskudd

VitaePro inneholder flere ingredienser som er bra for mange av kroppens funksjoner. I tillegg til antioksidantene mangan, selen, vitamin C og E, inneholder VitaePro også planteekstraktene astaxanthin, zeaxanthin, lutein og Boswellia serrata, samt sink, omega 3-fettsyrer, vitamin B1, vitamin B12 og vitamin D.

Ta vare på hjerte ditt - prøv VitaePro til halv pris i dag!

* Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg DHA og EPA.

VitaePro inneholder ingredienser med dokkumentert effekt:

LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen og sink, samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

ENERGINIVÅ: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BINDEVEV: Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.