VP_VP_ALL_1920x455_1805_Woman_Young_PushUps.jpg

Tar du vare på vare på musklene dine?

Visste du at du behøver 17 muskler for å få frem et smil og 43 for å rynke pannen? Og at du bruker hele 200 muskler bare ved å gå ett skritt? Les hva VitaePro kan gjøre for deg.

Alt du gjør krever muskler

Musklene blir bygd opp og brutt ned kontinuerlig, men fra 45 års alderen reduseres kroppens evne til å bygge seg opp igjen. For å holde musklene vedlike trenger du å holde deg i aktivitet og få i deg byggesteiner kroppen trenger. Dette er viktig ettersom du trenger muskler når du står, går, sitter eller danser – du trenger dem faktisk til alt du gjør.

Vedlikeholdes med trening og kosthold

Å opprettholde trening og aktivitet er bra for musklene. Hvis du ikke har startet med trening er det ennå ikke for sent, men husk å lytte til kroppen din, og ikke ta i for mye. Styrketrening er en skånsom måte å styrke musklene på. Styrketrening er viktig fordi i tillegg til å bygge muskelmasse, kan du også forebygge belastningsskader og styrker skjelettet.

I tillegg til å holde deg aktiv, bør du sørge for å få i deg de byggesteinene kroppen trenger, gjennom et balansert kosthold, for å opprettholde musklene. Ifølge helsedirektoratets anbefalinger bør du spise fisk 2-3 ganger i uken og 500 gram frukt og grønnsaker hver dag.

Effektive ingredienser for muskler og ledd

VitaePro inneholder aktive ingredienser som påvirker flere funksjoner i kroppen. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon, mens Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

Husk også at den viktigste muskelen – det er hjertet! VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon*.

Ta vare på muskler og ledd – prøv VitaePro i dag!

*Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA pr døgn.

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).