Hanna_Oberg_Hero_1920x455_0119_SE.jpg

Skiskytteren Hanna Öberg er ny ambassadør for VitaePro Plus

Den populære skiskytteren, Hanna Öberg, har inngått et samarbeid med VitaePro Plus.

Hanna Öberg har valgt VitaePro Plus
Den svenske landslagsutøveren Hanna Öberg tok Sverige med storm da hun i fjor vant gull i vinterens viktigste konkurranse. Hannas popularitet ble enda tydeligere utover året da hun vant det prestisjetunge Bragdguldet i Sverige. Bragdguldet deles ut til den idrettsutøveren som står for årets viktigste svenske sportsprestasjon.

For Hanna kom ikke prestasjonene overraskende. De var et resultat av mange år med nøye forberedelser, hard trening og et sterkt ønske om å nå sine mål.

En balansert kost er viktig for å føle seg bra
Som en del av forberedelsene fokuserer Hanna på et sunt kosthold, så hun er svært nøye med hva hun spiser.

- Et riktig kosthold er viktig får å føle seg bra, kunne leve et aktivt liv og orke det lille ekstra. Det gjelder uansett om man trener syv ganger i uken og tenker å ta gullmedalje, eller om man går på tur for å føle seg bra, mener Hanna.

Ser VitaePro Plus som ett bra supplement til kosten

Hanna har valgt VitaePro Plus spesielt for at det inneholder mange viktige næringsstoffer som kroppen trenger, som for eksempel vitaminer, antioksidanter og omega 3. VitaePro Plus inneholder en unik sammensetting av ingredienser som er bra for blant annet muskler og brusk, som blant annet finnes leddene. I tillegg bidrar vitamin B12 og C til å redusere tretthet.

- Jeg mener VitaePro Plus er et bra supplement om man ikke får i seg tilstrekkelig med viktige næringsstoffer, ettersom kosttilskuddet inneholder mange viktige næringsstoffer.

For en eliteutøver som Hanna er det viktig at kroppen fungerer, på samme måte som for eksempel en snekker eller sykepleier må fungere i sine jobber.

- I jobben min som eliteutøver er kroppen min det viktigste redskapet. Det er derfor avgjørende at jeg får i meg viktige næringsstoffer, slik at kroppen fungerer bra, både nå og i framtiden. Får man ikke i seg riktige næringsstoffer, tenker jeg at VitaePro Plus er et bra supplement.

VitaePro Plus – nå kvalitetssikret for idrettsutøvere

Som et av de første varemerkene innen kosttilskudd i Norge, har VitaePro Plus oppfylt kravene og blitt Informed-Sport sertifisert. Dette var viktig for Hanna i valget av VitaePro Plus som samarbeidspartner. Informed-Sport programmet er et stort og uavhengig kontrollsystem hvor produktene fortløpende analyseres for å sikre at produktene er godkjent for idrettsutøvere. Alle ferdigstilte produkter blir sjekket for forbudte stoffer innen idrett og så godkjent, før produktet kan selges.

- At et kosttilskudd finnes på Informed-Sports listen, betyr at det er kontrollert mot forbudte stoffer innen sport. Det var avgjørende for mitt samarbeid med VitaePro Plus, avslutter Hanna.

 VitaePro Plus er veldig fonøyd med samarbeidet

− Hanna er en eliteutøver og er nøye med å få i seg en balansert kost for å kunne ha det bra og leve et aktivt liv. Det er sammenfallende med vår merkevare og hva VitaeLab har fokusert på i drøyt 16 år. Vi ønsker å hjelpe mennesker til et mer aktivt og sunt liv. Dette gjør vi gjennom å fokusere på aktivitet og et sunt kosthold, hvor VitaePro Plus er et supplement til kosten, sier Petter Aaserud, markedsdirektør for VitaePro Plus.

Et av Nordens mest solgte kosttilskudd

VitaePro er et av Nordens mest solgte kosttilskudd, og sommeren 2018 ble VitaePro fornyet til VitaePro Plus. Det populære kosttilskuddet inneholder nå også energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Prøv NYE VitaePro Plus - nå også kvalitetssikret for idrettsutøvere!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kjøp VitaePro for 50 % kun 174,- første 2 mnd.

Som ny kunde du kan bestille maks 2 abonnement til introduksjonspris.