VP_VP_NO_1920x455_0618_News_b12.jpg

Nyhet! VitaePro blir VitaePro Plus

16 år etter at VitaePro først kom ut på markedet er det duket for en ny milepel i VitaeLab sin historie. Den nye VitaePro Plus ble lansert i sommeren 2018.

Den første utgaven av VitaePro kom i 2002 og inneholdt tre hovedingredienser: astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Gjennom årene har kosttilskuddet blitt videreutviklet med flere viktige ingredienser, som har gjort produktet enda bedre.

Hovedingrediensene har hele tiden vært kjernen i VitaePro og er de også i dag. Når er VitaePro Plus blitt beriket, ved å legge til energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

VitaePro Plus inneholder aktive ingredienser med dokumentert effekt på muskler og brusken, som du blant annet finner i leddene. I tillegg så inneholder kosttilskuddet antioksidantene selen, vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress. Omega-3 kilden i kosttilskuddet er miljøvennlig, noe som sikrer trygge og bærekraftige fiskemetoder, hvilket beskytter økosystemet.

Energivitaminet B12 har flere dokumenterte effekter:

• Å redusere tretthet og utmattelse
• Normal energiomsetning
• Nervesystemets normale funksjon
• Immunsystemets normale funksjon

Evnen til å ta opp vitamin B12 fra maten minsker med alderen. Eldre må derfor være ekstra påpasselige med å få i seg tilstrekkelig av dette viktige vitaminet.

Vitamin B12 finns bare i animalske produkter. Derfor må også vegetarianer, og spesielt veganer, passe på å få i seg tilstrekkelig med vitamin B12.

Enda mer allsidig, men samtidig spesial tilpasset muskler og leddbrusk
VitaeLabs markedsdirektør Petter Aaserud forteller om den nyheten:

- VitaePro har vært et av Nordens mest solgte kosttilskudd i mange år og vi vil fortsette å være markedsledende. Derfor forsøker vi stadig å forbedre våre produkter og vi er veldig stolte over nye VitaePro Plus. Tilsetningen av det viktige og stadig mer populære vitamin B12 betyr at VitaePro Plus blir både mer allsidig og samtidig spesialtilpasset på flere områder.

Prøv VitaePro Plus for kun 174,- de to første månedene!

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro Plus inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kjøp VitaePro Plus for 50 % kun 174,- første 2 mnd.

Som ny kunde du kan bestille maks 2 abonnement til introduksjonspris.