VP_VP_ALL_1920x455_1805_Hilde_GP_Portrait_Red_T-Shirt.jpg

Hilde GP tar VitaePro hver dag!

Som tidligere langrennsløper vet Hilde Gjermundshaug Pedersen mye om trening og kosthold. Hun har valgt VitaePro som sitt faste kosttilskudd.

Rene og trygge ingredienser

For en som er opptatt av trening og kosthold er det viktig at ingrediensene er rene og trygge.

– Jeg er opptatt av sunn mat, så det er et stort pluss for meg at ingrediensene i VitaePro er trygge, rene og grundig testet. Jeg tar VitaePro hver dag, og det funker for meg!

- Jeg begynte med VitaePro i 2005 da jeg var aktiv skiløper. Nå tar jeg det fordi jeg liker å holde meg i form. Selv om jeg har lagt skikarrieren på hylla, blir det fortsatt en del trening, forteller Hilde.

- Som mormor er det stadig noe som skjer og det er viktig å ha en kropp som spiller på lag. Takket være VitaePro fungerer musklene mine optimalt og jeg slipper unødvendige plager. Det er godt å ha overskudd i hverdagen.

5 grunner til å prøve VitaePro Plus:

  • VitaePro har blitt enda bedre - nå inneholder VitaePro Plus også energivitaminet B12 som blant annet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg inneholder VitaePro Plus også ingredienser med dokumentert effekt på muskler og brusken, som blant annet finnes i leddene.
  • Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av våre kunder er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre*.
  • VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på musklene sine*.
  • Helt fra starten i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Astaxanthin regnes som en av de sterkeste antioksidantene i naturen – den er faktisk hele 6.100 ganger sterkere enn vitamin C**. Antioksidanter er viktig for kroppen ettersom de reparerer skader i cellene våre, og kan motvirke en rekke ulike plager forårsaket av frie radikaler.
  • Du får prøve NYHETEN VitaePro Plus til halv pris de 2 første månedene. Bu betaler kun kr 174,-

VitaePro Plus inneholder aktive ingredienser med dokumenter effekt på muskler og brusk - nå også med energivtaminet B12!

* resultatene er basert på en kundeundersøkelse i 2017. N = 977 aktive kunder.
**basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capelli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

 

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro Plus inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

 

Kjøp VitaePro Plus for 50 % kun 174,- første 2 mnd.

Som ny kunde du kan bestille maks 2 abonnement til introduksjonspris.