VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Canoeing_Summer.jpg

Hemmeligheten bak VitaePro

VitaePro er et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden. Les hvorfor kosttilskuddet har blitt så populært!

VitaePro har vokst til å bli et av de mest brukte kosttilskuddene i hele Norden og hjulpet tusenvis av mennesker til å leve et mer aktivt liv. Hvorfor har kosttilskuddet blitt så populært – vi har hørt hva kundene våre mener om kosttilskuddet.

Naturlige, sterke antioksidanter

Helt fra starten i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Astaxanthin regnes som en av de sterkeste antioksidantene i naturen – den er faktisk hele 6.100 ganger sterkere enn vitamin C*. Antioksidanter er viktig for kroppen ettersom de reparerer skader i cellene våre, og kan motvirke en rekke ulike plager forårsaket av frie radikaler. 36 % av våre kunder oppgir at naturlig sterke antioksidanter var en av de viktigste årsakene til at de bestemte seg for å prøve VitaePro, mens miljøvennlig omega 3 i kapslene var viktig for 27 % av kundene.

Trygge ingredienser med dokumentert effekt

VitaePro Plus er veldokumentert, trygt og produseres etter retningslinjer for GMP (GMP er veiledninger for fremstilling av mat, kosmetikk og medisiner og beskriver god praksis for kvalitetskontroll, produksjon og testing). Det at produktet er både trygt og veldokumentert er viktige grunner til at våre kunder velger å ta VitaePro som kosttilskudd.

VitaePro Plus inneholder flere ingredienser med dokumentert effekt. Blant annet bidrar ingrediensen vitamin C til normal kollagendannelse som er viktig for brusken, og vitamin D bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon. Det er viktig å få i seg disse vitaminene da de bidrar til velfungerende brusk og muskler, slik at du kan være i bevegelse og være aktiv gjennom hele livet.

Bedre hverdag med VitaePro

Hele 8 av 10 kunder har opplevd en positiv endring i sitt aktivitetsnivå etter at de begynte med VitaePro!

9 av 10 anbefaler VitaePro til andre!

VitaePro har mange fornøyde brukere! Noen forteller om sine erfaringer i kundefilmene våre på TV, mens andre snakker varmt om kosttilskuddet til sine venner og familie. 9 av 10 VitaePro brukere er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre!

Mange bruker VitaePro for å forebygge plager

Mange VitaePro-brukere har plager relatert til muskler, men undersøkelsen viser at kosttilskuddet også brukes for forebygging: 43 % tar VitaePro for å forebygge eventuelle plager.

7 av 10 har brukt VitaePro over lengre tid

Kosttilskudd fungerer best når du husker å ta det regelmessig over en periode. Kroppen kan trenge litt tid til å omstille seg, på samme måte som når man begynner å trene, spise sunnere eller gjør andre endringer i livsstilen. Blir kosttilskuddet en del av den daglige rutinen, kommer du til å nyte godt av det – og da blir det lettere å huske det hver dag! Undersøkelsen har vist at mange av våre kunder spiser VitaePro regelmessig over lengre tid. 69 % har tatt kosttilskuddet i over 3 år og hele 94 % husker å ta VitaePro hver dag!

Fleksibelt abonnement – rett hjem i postkassen

70 % av våre kunder setter pris på å få produkter direkte hjem i sin postkasse – det er enkelt og greit for kundene.

VitaePro Plus inneholder aktive ingredienser med dokumenter effekt på muskler og brusk - nå også med energivitaminet B12!

Resultatene er basert på en kundeundersøkelse i 2017. N = 977 aktive kunder.

** basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capeli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro Plus inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.