VP_VP_ALL_1920x455_1806_Aage_Hareide_ball.jpg

"Det er viktig at kroppen henger med" - Åge Hareide

Åge Hareide er tidligere aktiv fotballspiller, og arbeider fortsatt på høyeste nivå i fotballens verden. Han ønsker å gjøre alt han gjør 100 % og få maks ut av hver dag og alle han jobber med.

64-årige Åge Hareide har en lang trenerkarriere bak seg, og i dag jobber han på høyeste nivå i fotballens verden. I 1985 debuterte han som spillende trener for Molde, hvor han hadde vært aktiv fotballspiller tidligere. Etter noen sesonger gikk turen videre til svenske Helsingborg (1998), Brøndby (2000) og Rosenborg (2003), inntil han senere på året ble utnevnt som landslagstrener for Norge.

Nå er Åge Hareide tilbake på høyeste nivå i fotballens verden, nemlig som landslagstrener for Danmark. Etter å ha kvalifisert Danmark til VM, har han vunnet de danske fotballhjerter og ikke minst sine egne spilleres. Den folkekjære landslagstreneren klarte å få laget til åttedelsfinalen i årets VM, og fikk masse ros fra fotballnasjonen Danmark.

Åge har alltid hatt fokus på å leve sunt og vet viktigheten av å tenke langsiktig. Men i en travel hverdag er det ikke alltid så lett å få i seg alt kroppen trenger. Derfor supplerer han med VitaePro.

«En bil må ha rett drivstoff, ellers går det galt. Det samme gjelder for kroppen. Med alderen er det blitt viktig for meg å passe på at kroppen henger med så jeg kan opprettholde samme høye aktivitetsnivå. Jeg må bli flinkere til å passe på meg selv, derfor tar jeg VitaePro.»

VitaePro har vært en naturlig del av familien i mange år. «Jeg kjenner mange som bruker VitaePro, bl.a. min kone. Når du får så mye i bare ett kosttilskudd kan det sterkt anbefales. Min egen tante mener at hun rett og slett ikke kan leve uten, og jeg tar det for å bevare min helse så lenge som mulig, forteller Åge. «Og når du vet hva det inneholder, er det enkelt å anbefale det til andre!»

 

5 gode grunner til å prøve VitaePro Plus:

  • Nye VitaePro Plus inneholder nå også energivitaminet B12 som blant annet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg inneholder VitaePro Plus også ingredienser med dokumentert effekt på muskler og brusk, som blant annet finnes i leddene.
  • Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av våre kunder er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre*.
  • VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på musklene sine*.
  • Hele 8 av 10 kunder har opplevd en positiv endring i sitt aktivitetsnivå etter at de begynte med VitaePro!
  • Du får prøve VitaePro Plus til halv pris de 2 første månedene til kun 174,- .

*Resultatene er basert på en kundeundersøkelse i 2017. N = 977 aktive kunder.

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro Plus inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kjøp VitaePro Plus for 50 % kun 174,- første 2 mnd.

Som ny kunde du kan bestille maks 2 abonnement til introduksjonspris.