VP_VP_ALL_1920x455_1806_Aage_Hareide_ball.jpg

"Det er viktig at kroppen henger med" - Åge Hareide

Åge Hareide er tidligere aktiv fotballspiller, og arbeider fortsatt på høyeste nivå i fotballens verden. - I min alder er man fornøyd dersom muskler og ledd samarbeider uten for mye motstand. Jeg ønsker å hele tiden jobbe mot nye mål, derfor tar jeg VitaePro.

64-årige Åge Hareide har en lang trenerkarriere bak seg, og i dag jobber han på høyeste nivå i fotballens verden. I 1985 debuterte han som spillende trener for Molde, hvor han hadde vært aktiv fotballspiller tidligere. Etter noen sesonger gikk turen videre til svenske Helsingborg (1998), Brøndby (2000) og Rosenborg (2003), inntil han senere på året ble utnevnt som landslagstrener for Norge.

Nå er Åge Hareide tilbake på høyeste nivå i fotballens verden, nemlig som landslagstrener for Danmark. Etter å ha kvalifisert Danmark til VM, har han vunnet de danske fotballhjerter og ikke minst sine egne spilleres. Den folkekjære landslagstreneren klarte å få laget til åttedelsfinalen i årets VM, og fikk masse ros fra fotballnasjonen Danmark.

Åge har alltid hatt fokus på å leve sunt og vet viktigheten av å tenke langsiktig. Men i en travel hverdag er det ikke alltid så lett å få i seg alt kroppen trenger. Derfor supplerer han med VitaePro.

«En bil må ha rett drivstoff, ellers går det galt. Det samme gjelder for kroppen. Med alderen er det blitt viktig for meg å passe på at kroppen henger med så jeg kan opprettholde samme høye aktivitetsnivå. Jeg må bli flinkere til å passe på meg selv, derfor tar jeg VitaePro.»

Det er viktig at kroppen henger med - Åge Hareide

VitaePro har vært en naturlig del av familien i mange år. «Jeg kjenner mange som bruker VitaePro, bl.a. min kone. Når du får så mye i bare ett kosttilskudd kan det sterkt anbefales. Min egen tante mener at hun rett og slett ikke kan leve uten, og jeg tar det for å bevare min helse så lenge som mulig, forteller Åge. «Og når du vet hva det inneholder, er det enkelt å anbefale det til andre!»

 5 gode grunner til å prøve:

    • Nå inneholder VitaePro også Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable. Kosttilskuddet inneholder fortsatt de samme naturlige, sterke antioksidantene som beskytter kroppens celler, energivitaminet B12 som reduserer tretthet, vitamin D som er godt for muskler, samt essensielle omega 3-fettsyrer som er gode for hjertet. 
  • Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre*!
    • VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på muskler og ledd*.
  • Helt fra starten i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Astaxanthin regnes som en av de sterkeste antioksidantene i naturen – den er mange ganger sterkere enn vitamin C**. Antioksidanter er viktig for kroppen ettersom de reparerer skader i cellene våre.
  • Du får prøve NYE VitaePro til halv pris på første pakke - kun 159 kr. Nå kan du prøve til spesialtilbud med en gratis pakke Collagen Forte i velkomstgave. 

VitaePro inneholder aktive ingredienser med dokumenter effekt på muskler og ledd - nå også med Boswellia serrata for dine ledd!

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

* Basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.
* Basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capeli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

Kjøp VitaePro for kun 159,-

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke + en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.