VL_Kappsel_EPI_HERO_0818_1920x455_25609.jpg

Astaxanthin har rå kraft fra naturen!

En av nøkkelingrediensene i VitaePro Plus er astaxanthin - denne antioksidanten er en av de kraftigste i naturen. Denne antioksidanten hele 6.100 ganger sterkere* enn vitamin C!

Hvorfor trenger vi antioksidanter?

Vår moderne livsstil med faktorer som stress, sollys, luftforurensning, alkohol, røyking og hard trening øker mengden av skadelige stoffer* i kroppen. For å unngå skader på cellene i kroppen, må disse uskadeliggjøres med hjelp av et eget forsvarssystem som kalles «antioksidantforsvaret». Antioksidantene nøytraliserer skadelige forbindelser, reparerer skader i cellene i kroppen, og kan motvirke en rekke ulike plager*.

Astaxanthin = rå kraft fra naturen!

Helt siden VitaePro kom på markedet i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoff ene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse ingrediensene har bidratt sterkt til den suksessen som har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

Astaxanthin har størst evne til å fjerne skadelige forbindelser som reaktivt oksygen, og den er hele 6.100 ganger sterkere* enn vitamin C, mens lutein og zeaxanthin er respektive 3.800 og 2.400 ganger sterkere!

Kosttilskuddet VitaePro Plus

VitaePro Plus er et norskutviklet kosttilskudd med ingredienser som er rene, trygge og grundig testet. Suppler din diett med VitaePro Plus og få i deg flere antioksidanter, selen, vitamin B12, C, D og E samt viktige omega 3-fettsyrer.

Bestill VitaePro i dag – inneholder naturlige, sterke antioksidanter!

* forårsaket av oksidativt stress

** basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capeli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

Kjøp VitaePro Plus for 50 % kun 174,- første 2 mnd.

Som ny kunde du kan bestille maks 2 abonnement til introduksjonspris.

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro Plus inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.