IS_Hero_1920x455_0119_SE_NO-copy-min.jpg

VitaePro Plus med Informed-Sport sertifisering!

VitaePro Plus har nå som et av de første kosttilskuddene på det norske markedet blitt Informed-Sport sertifisert. Dette betyr at produktet er kvalitetssikret for idrettsutøvere.

Hva er Informed-Sport?

Informed-Sport programmet er et stort og uavhengig kontrollsystem som fortløpende analyserer produkter innen sportsernæring. Analysen gjennomføres av LGC, som er et analyselaboratorium i England. Laboratoriet er verdensledende innen anti-doping med over 30 års erfaring på dette området. Sertifiseringsprosessen innebærer at det først gjøres en nøyaktig bedømming og kontroll av produktenes fremstillingsprosess, som blant annet består av at flere strenge kriterier må oppfylles og at mange ulike testprøver gjennomføres. Gjennom Informed-Sport programmets kontrollsystem blir alle produkter sjekket for forbudte stoffer innen idrett og så godkjent, før produktet kan selges. Du kan se opp alle produksjoner av testede VitaePro Plus produkter her.

Du kan lese mer om Informed-Sport på www.informed-sport.com.

VitaePro Plus – et kosttilskudd for alle med et aktivt liv

VitaePro Plus er et allsidig produkt som passer alle med et aktivt liv, uansett alder eller nivå. Nå er også produktet et alternativ for idrettsutøvere. Informed-Sport sertifiseringen er internasjonalt anerkjent, og den hjelper idrettsutøvere med deres valg av kosttilskudd.

VitaeLab – fokus på kvalitet!

I VitaeLab jobber vi for å utvikle og tilby produkter som kan gi deg en bedre hverdag. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling og kvalitetssikring, og vi er opptatt av at våre produkter er trygge og sikre.

Prøv NYE VitaePro Plus - nå også kvalitetssikret for bruk av idrettsutøvere! 

 

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Kjøp VitaePro for 50 % kun 174,- første 2 mnd.

Som ny kunde du kan bestille maks 2 abonnement til introduksjonspris.