VP_VP_ALL_1920x455_1805_Unni_Berglund_Linedance_Summer.jpg

VitaePro - et av Nordens mest solgte kosttilskudd

VitaePro er et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden. Les hvorfor kosttilskuddet har blitt så populært!

Et allsidig kosttilskudd

VitaePro inneholder ingredienser som har dokumentert effekt på mange funksjoner i kroppen, som blant annet muskler og ledd. Nå inneholder også VitaePro Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable, noe som gjør kosttilskuddet enda mer effektivt for dine ledd. Vitamin D bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon. Det er viktig å få i seg disse vitaminene da de bidrar til velfungerende brusk og muskler, slik at du kan være i bevegelse og være aktiv gjennom hele livet. 

Naturlige, sterke antioksidanter

Helt fra starten i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoffene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Astaxanthin regnes som en av de sterkeste antioksidantene i naturen – den er faktisk mange ganger sterkere enn vitamin C*. Antioksidanter er viktig for kroppen ettersom de reparerer skader i cellene våre, og kan motvirke en rekke ulike plager forårsaket av frie radikaler.

Mange bruker VitaePro for å forebygge plager

Mange av våre kunder har plager relatert til muskler, men undersøkelsen viser at kosttilskuddet også brukes for forebygging: 42 % tar kosttilskuddet for å forebygge eventuelle plager.

7 av 10 har brukt kosttilskuddet over lang tid

Kosttilskudd fungerer best når du husker å ta det regelmessig over en periode. Kroppen kan trenge litt tid til å omstille seg, på samme måte som når man begynner å trene, spise sunnere eller gjør andre endringer i livsstilen. Blir kosttilskuddet en del av den daglige rutinen, kommer du til å nyte godt av det – og da blir det lettere å huske det hver dag! Undersøkelsen har vist at mange av våre kunder spiser VitaePro regelmessig - hele 91 % husker å ta VitaePro hver dag!

Mange fornøyde kunder

Kosttilskuddet har mange fornøyde brukere! Noen forteller om sine erfaringer i kundefilmene våre på TV, mens andre snakker varmt om kosttilskuddet til sine venner og familie. Hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre!

Prøv VitaePro i dag for kun 159 kr + Collagen Forte i velkomstgave!

Resultatene er basert på en kundeundersøkelse (2019) blant 884 aktive kunder som vurderte spørsmålene på en skala fra 1 til 6.

** basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capeli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

VitaePro inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:


LEDD: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.

MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

Kjøp VitaePro for kun 159,-

Spesialtilbud på VitaePro - 1/2 pris første pakke og få en gratis pakke Collagen Forte!

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.