VP_VP_ALL_1920x455_1805_Couple_Hiking_Woods_Fall.jpg

85 % merker effekt på musklene sine!

VitaePro hjelper tusenvis av mennesker å leve et mer aktivt liv, og hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt på musklene sine*.

Godt for muskler og brusk
VitaePro Plus er satt sammen av ingredienser med dokumentert effekt på både muskler og brusk. Brusken i leddene våre fungerer som kroppens støtdempere. Brusken slites hele tiden, derfor er det spesielt viktig å ta godt vare på den! 

Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
I tillegg til vitamin C, så inneholder nå også VitaePro Plus energivitaminet B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. For å kunne leve et aktivt liv i bevegelse er det viktig å føle at man har nok energi i hverdagen. 

Planteekstrakter med rå kraft fra naturen
Helt siden VitaePro kom på markedet i 2002 har nøkkelingrediensene i VitaePro vært plantestoff ene astaxanthin, lutein og zeaxanthin. Disse ingrediensene har bidratt sterkt til den suksessen som har gjort VitaePro til et av Nordens mest brukte kosttilskudd.

Astaxanthin har størst evne til å fjerne skadelige forbindelser som reaktivt oksygen, og den er hele 6.100 ganger sterkere enn vitamin C*, mens lutein og zeaxanthin er respektive 3.800 og 2.400 ganger sterkere!

VitaePro Plus har ingredienser med dokumentert effekt på muskler og brusk – ta vare på kroppen med VitaePro Plus!

* Resultatene er basert på en kundeundersøkelse i 2017. N = 977 aktive kunder.

**Basert på evnene den har til å bekjempe reaktive oksygenforbindelser som singlet oksygen sammenlignet med vitamin C. Kilde: Nishida Y. et al.2007, Capeli et al.2013 (Total Quenching Constant, kt)

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

 

MUSKLER: VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro Plus inneholder selen samt vitamin B12, C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro Plus inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).

REDUSERER TRETTHET: VitaePro Plus inneholder vitamin B12 og C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

BESKYTTER CELLENE: VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen og vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.