pakke med kosttilskudd

På tide med kosttilskudd? Prøv VitaePro!

Du kan påvirke flere viktige funksjoner i kroppen gjennom det du spiser. Prøv kosttilskuddet VitaePro som inneholder effektive ingredienser for muskler, ledd og immunsystemt og nå også blodomløpet.

Spesialtilbud: prøv VitaePro til kun kr 169,- og få et GRATIS turbelte til en verdi av kr 249,- med på kjøpet!

 

 • Hele 85 % merker effekt på muskler og ledd

  VitaePro inneholder ingredienser som er bra for muskler og ledd, hvor hele 85 % av våre brukere opplever en positiv effekt*. Boswellia serrata bidrar å holde leddene komfortable, mens vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
 • Nå enda mer effektiv for å beskytte hjertet

  Den nyeste ingrediensen i VitaePro er olivenekstrakt som inneholder polyfenoler. Polyfenoler fra olivenolje er antioksidanter som beskytter fettstoffer i blodet mot oksidativt stress, noe som er viktig for et godt blodomløp**. Kombinasjonen av ekstrakt fra oliven og omega 3 er bra for blodomløpet og beskytter hjertet.
 • VitaePro inneholder ingredienser med gunstig effekt for

  Ledd: Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable.
  Muskler: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  Immunsystem: Selen samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
  Hjertet: Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
  Blodomløp: Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.
  Reduserer tretthet: Vitamin B12 og C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
 • Introduksjonstilbud: du sparer hele 50 % på første pakke og får et turbelte i gave

  Du får prøve den første pakken med VitaePro til halv pris - kun 169 kr i introduksjonstilbud. Bestiller du nå, får du i tillegg et gratis turbelte i gave. Det elastiske beltet har refleksdetaljer og er praktisk for å oppbevare mobilen når du er ute på tur.
 • Hele 9 av 10 anbefaler VitaePro

  Som et av Nordens mest solgte kosttilskudd for muskler og ledd har VitaePro flere tusen fornøyde brukere - hele 9 av 10 av kunder som har brukt VitaePro i over ett år er så fornøyde at de anbefaler VitaePro til andre***!
 • Det lønner seg å være abonnent

  Når du bestiller direkte fra oss unngår du fordyrende mellomledd og du får dine forsendelser levert direkte hjem til din postkasse. På hver leveranse får du bonuspoeng som du kan bruke på flere av våre andre produkter. Her kan du lese mer om vårt bonusprogram. I tillegg får du vårt kundemagasin, med informasjon og inspirasjon om kosthold, mosjon og en sunn livsstil. Det er heller ingen bindings- eller oppsigelsestid på abonnementet.

* Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder. Tallene er basert på svar fra dem som har svart på spørsmålet ved å rangere effekten på en skala fra 1 til 6 (dvs. de som svarte «ikke relevant» er ikke tatt med i utvalget). Som positiv effekt menes det en effekt fra 3 til 6.
** Positiv effekt i kroppen oppnås ved inntak av 5 mg polyphenolen hydroksytyrosol, noe som tilsvarer 20 g olivenolje eller en kapsel VitaePro.
*** Kundeundersøkelse gjennomført i 2019 blant 884 VitaePro-kunder, tallene er basert på de som har brukt VitaePro i over 1 år (n=688).

Kjøp NYE VitaePro i dag!

Spar hele 50 % på første pakke og få gratis turbelte i gave.

Du kan bestille opp til 2 VitaePro abonnement til introduksjonspris.

KUNDEHISTORIER:

Jeg tar VitaePro fordi det er bra for musklene mine

Vibeke Scobie er glad i å holde seg i bevegelse. Yoga er en stor lidenskap for Vibeke, og hun gjør yoga flere ganger i uken. 

En tidligere kollega av Vibeke hadde positive erfaringer med VitaePro, og etter å ha sett reklame på TV bestemte Vibeke seg for å prøve også.

«Etter at jeg begynte med VitaePro har jeg kunnet være mye mer aktiv.»

Vibeke Scobie

Hilde Gjermundshaug Pedersen løper ved vannet

Jeg begynte med VitaePro da jeg var aktiv skiløper.
Jeg liker fortsatt å holde meg aktiv og jeg spiser kosttilskuddet hver dag.

Hilde GP, VM-vinner langrenn
VL_Kappsel_EPI_HERO_0818_1920x455_25609.jpg

Helseeffekter

 • Ledd


  Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. Ingrediensen har blitt brukt for ledd i hundrevis av år.
 • Muskler


  Det er viktig å ha velfungerende muskler for å kunne være i bevegelse og holde seg aktiv – hele livet. Med årene skjer det endringer i kroppen. Etter 45-årsalderen begynner vi å tape muskelmasse, og kroppens evne til å bygge opp musklene begynner å avta. VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
 • Immunsystem


  Å ta vare på immunsystemet er viktig hele året. Dette er spesielt viktig for eldre og aktive idrettsutøvere fordi deres immunsystem utsettes for større påkjenninger. VitaePro inneholder mineralet selen samt vitaminene B12, C og D, som alle bidrar til immunsystemets normale funksjon.
 • Hjertet


  VitaePro inneholder de essensielle omega 3-fettsyrene DHA og EPA, som er sentrale for flere funksjoner i kroppen. DHA og EPA er såkalte lange flerumettede omega 3-fettsyrer. DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den positive effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn). 
 • Blodomløp


  Olivenolje-polyfenoler bidrar til å beskytte fettstoff er i blodet mot oksidativt stress. Positiv effekt oppnås ved inntak av 5 mg hydroksytyrosol, tilsvarende 20 g olivenolje.
 • Reduserer tretthet og utmattelse


  VitaePro inneholder vitamin B12 og vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12 er viktig for mange funksjoner i kroppen, blant annet for nervesystemet og dannelsen av blodceller. Vitaminet B12 er med på å fornye arvestoffet (DNA), og alle celler i kroppen trenger derfor dette vitaminet.
 • Beskytter cellene


  VitaePro inneholder antioksidantene selen samt vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Oksidering skjer når vi utsettes for f.eks. stress, forurensninger, UV-stråling eller harde fysiske belastninger. Kroppen reagerer da ved å produsere økte mengder av reaktive oksygenforbindelser. Denne ubalansen mellom antioksidanter og reaktive oksygenforbindelser kalles for oksidativt stress.

  Antioksidanter er stoffer som nøytraliserer oksygenforbindelser som oppstår som biprodukter når kroppen forbrenner oksygen. Det kan sammenlignes med en bil som forbrenner bensin og danner eksos som biprodukt. Disse forbindelsene er bra for kroppen, men hvis det dannes for mange av disse, kan det føre til oksidativt stress som kan angripe cellene våre.

 

VP_VP_ALL_1920x455_1805_Healthy_Food_Heartshaped.jpg

Ingredienser

Innhold per døgndose

Næringsinnhold 1 kapsel Prosent av referanseinntak
Astaxanthin 2,0 mg  
Lutein, zeaxanthin 7,2 mg  

Indisk salaitre
(Boswellia serrata-ekstrakt)


100 mg

 
Vitamin B12 2,5 µg 100 %
Vitamin C 120 mg 150 %
Vitamin D3 15 µg 300 %
Vitamin E 12 mg a-TE 100 %
Selen 80 µg 146 %
Omega 3-fettsyrer totalt
(som triglyserider)

– herav DHA

– herav EPA

130 mg

90 mg

35 mg

 
Hydroksytyrosol
(olivenolje-polyfenoler)
5 mg  

Anbefalt døgndose


1-2 kapsler, sammen med mat. 2 kapsler gjelder voksne og barn fra 11 år og oppover. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Anbefales ikke til barn under 3 år.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Anbefales ikke til gravide. Dette fordi effekten av urter på gravide ikke er forsket på.

Oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.

Ingredienser


Calamarine® (olje fra flyveblekksprut, inneholder rosmarinekstrakt), kapsel (fiskegelatin, fuktighetsbevarer (glyserol)), L-askorbinsyre (vitamin C), ekstrakt av indisk salaitre (Boswellia serrata), olivenolje, olivenekstrakt (olivenolje-polyfenoler), ekstrakt av stor fløyelsblomst (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferol (vitamin E), ferskvannsalgen Haematococcus pluvialis, fyllstoff (silisiumdioksid), L-selenometionin, emulgator (soyalecitin), kolekalsiferol (vitamin D3), cyanokobalamin (vitamin B12), antioksidanter (tokoferolrikt ekstrakt, askorbylpalmitat).